Ga naar inhoud

Amateur.monteur1234

Lid
  • Aantal items

    5
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

Amateur.monteur1234's prestaties

Nieuwkomer

Nieuwkomer (1/8)

  • Eerste reactie
  • IJsbreker

Recente badges

0

Reputatie

  1. Aan de achterkant gebeurd helaas niet veel, lijkt echt geen beweging in de motor te komen. De schroefdraad waar de riem om vast zit draait ook niet, kon hem met de hand wel ronddraaien toen ik naar de koolborstels ging kijken, lijkt niet vastgelopen oid. Het lukt helaas niet om het filmpje up te loaden van de achterkant wanneer een programma draait.
  2. Ik heb de achterplaat inderdaad al losgehaald. Naar mijn weten ligt de trommel niet los in de kuip. Hoe kom ik erachter of de poelie los ligt ?
  3. Dit is het geluid wat hij maakt wanneer hij zou moeten gaan wassen/ draaien. Komt geen beweging in. Water pompt overigens wel goed af, heb de filters onderaan de machine ook al nagekeken en hier zat niets in. received_94754625.mp4
  4. Haha ja ik ben heel het internet aan het afstruinen om achter het probleem te komen. Echter lijkt de wasmachine niet in de testmodus te willen gaan zoals in het filmpje te zien is. Ook gaan niet alle lampjes op de display branden en na enkele seconden krijg ik -: te zien op de display. De lampjes en knopjes lijken wel allemaal te werken wanneer je een programma en temperatuur e.d. kiest.
  5. De trommel van mijn samsung wasmachine(ww80j5555fx/eu) draait niet meer tijdens wasprogramma of centrifugeren. Met de hand draait hij nog soepel rond. Ik heb de koolborstels en riem nagekeken en deze zien er nog goed uit. Maar toch lijkt de motor niet op gang te komen, er zit geen beweging in. Er is een licht brommend geluid te horen wat uit het midden van de machine lijkt te komen (ik heb geprobeerd een programma te draaien met de achterplaat eraf , om te kijken of er beweging in de motor zit). De machine geeft geen foutcodes aan en via de smart app van samsung zie ik ook geen storingen. De testmodus lijkt hij niet in de te willen komen, niet alle lampjes gaan branden wanneer ik deze test uitvoer en na enkele seconden blijft de machine op dit -: tekentje hangen. Voer ik dit in in de app, dan staan er ook geen foutcodes bij. Overigens werken alle lampjes op de display wel wanneer ik een programma wil kiezen.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...