Ga naar inhoud

WPB

Lid
  • Aantal items

    6
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

WPB's prestaties

Nieuwkomer

Nieuwkomer (1/8)

  • Eerste reactie
  • IJsbreker

Recente badges

0

Reputatie

  1. Dank u voor alle tips, word zeer gewaardeerd! Ik heb de NTC gemeten, terwijl het apparaat uit stond rechtstreeks, en met kabeltje er in op de stuurprint op advies van iemand anders. Zou in dit stadium niet belangrijk zijn, wat hij bij warmere temperaturen doet omdat de wasmachine bijna meteen in z'n foutmelding schiet was zijn gedachte. Ben morgen weer bij m'n ouders en dan ga ik aan de slag. Maar vol belasten zal niet lukken vrees ik daar gaat hij te vroeg voor in z'n foutmelding. Vreemd vind ik dus, dat ik de schokdempers vervangen heb en daar niet in de buurt ben geweest, dit is goed gegaan. Paar dagen later na meerdere wasbeurten (was had zich opgestapeld) ging de machine aan het eind piepen en zonder foutaanduiding bij het centrifugeren. Als ik hem op centrifugeren testte, begon hij maar bij opschakelen naar hoge toeren stopte hij en begon weer te piepen. Toen kooltjes vervangen, en vanaf dat moment de 3 streepjes. Meerdere malen kooltjes erop en eraf gehaald, mocht niet baten. Stom toeval? Of kan er hier ook iets fout zijn gegaan? Heb alles zorgvuldig gedaan, maar begin toch te twijfelen of er iets misgegaan kan zijn
  2. Dank u, ik heb de temperatuursensor en de 2 connectoren links en rechts daar van doorgemeten, deze waren OK, ook de draden doorgemeten naar de print. Als ik het correct heb, zijn die 2 punten van het verwarmingselement. Morgen ben ik weer op locatie (wasmachine van m'n ouders) daar heb ik de schema liggen en ga ik het relais opsporen.
  3. Dank u ! Ik kreeg nog geen knipperende lichtjes, maar heb de tip met koud wassen uitgeprobeerd en na korte tijd krijg ik dan weer de 3 horizontale streepjes maar nu met knipperend licht bij "wassen". Nu proberen uit te vinden wat deze melding betekent.
  4. Ik heb ze zelfs al vervangen voor nieuwe maar helaas zonder resultaat, de linker was daarbij iets minder dan een cm en de rechter nog ruim voldoende, omdat ik het toch open had en de nieuwe al had liggen gelijk beide vervangen
  5. Mijn miele W2515 (V5745) geeft na het starten van een willekeurig programma na ongeveer een minuut de --- op het display en begint te piepen. Na het vervangen van de schokbrekers een week geleden heeft hij nog meerdere wassen gedraait voordat dit probleem ineens kwam. Heb al een nieuwe stuurprint geprobeerd melding blijft hetzelfde. ook het hitte element en de sensor onder de trommel aan de voorkant doorgemeten, deze waardes zouden goed zijn. Kan iemand me vertellen in welke richting ik het zou moeten zoeken ?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...