Ga naar inhoud

MischaW

Lid
  • Aantal items

    16
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

MischaW's prestaties

Junior

Junior (2/8)

  • 30 dagen mijlpaal
  • Eerste reactie
  • IJsbreker

Recente badges

0

Reputatie

  1. De condensator deed ik inderdaad even kortsluiten. Zaterdag komt iemand op visite die als het goed is een multimeter met capaciteitsinstelling meeneemt. Ik heb de verbindingen ingetekend naar wat jij schreef, zo zou ik het even moeten verbinden om de motor/condensator te testen:
  2. ik kan dat plaatje niet vertalen naar de werkelijkheid.?
  3. Als ik bovenstaande goed lees, moet het dan zo aangesloten worden?
  4. De originele is inderdaad 30 euro excl. verzendkosten.
  5. Die volg ik niet helemaal. Ik heb de Condensator met 2 aansluitpunten (rood en blauw zeg maar), de motor met drie aansluitpunten (rood, wit en blauw) en het stroomsnoer naar het stopcontact met 2 aansluitingen. Wat zou ik dan waarop moeten aansluiten? ps. Deze condensator heb ik alleen gezien bij online winkels. of zou een generieke als deze : https://www.baco-army-goods.nl/componenten-elektronicaonderdelen/condensatoren/motor-aanloop-condensatoren/dna-mkp-condensator-8uf-400vol.html gewoon moeten kunnen?
  6. De motor gaat wel brommen, maar gaat niet draaien. Misschien dat die middelste witte draad dat signaal moet geven, of hij is stuk. Mijn multimeter heeft, denk ik, geen stand voor de condensator door te meten. Dit had ik ook niet verwacht voor dat tientje dat ie kostte. De weerstand liep wel op bij meten, maar of die 8uF heeft?
  7. Er zijn 2 condensatoren. Dan moet ik de kabelboom dus ontrafelen? De condensator nameten. Eerst ontladen met een gloeilamp? En dan met een multimeter uitmeten?
  8. Grr... echt de neiging om het naar het grofvuil millieupark (als vloeken in kerk) te brengen, maar dat is zo zonde. Als ik het kan repareren zou dat fijn zijn.
  9. Als ik kijk naar het motorplaatje zou die rechtstreeks op een stopcontact kunnen (denk ik ?). Maar hoe, met zo een vreemde stekker?
  10. Bedankt voor je reactie Lampje. ik zal morgen de trommel weghalen, dan kan ik die misschien vinden.
  11. Na selecteren van een programma blijft het scherm even aan en gaat zelfs aftellen, maar draaien om te drogen doet het niet. En binnen enkele minuten gaat de droger uit. Enig idee waar dit aan kan liggen? De droger droogde recent niet zo goed meer, waarna ik het idee had om het open te schroeven om radiator goed te reinigen. Radiator en compressor verwijdert en schoongespoten zoals deze: Zou ik de motor rechtstreeks op een stopcontact kunne aansluiten om te kijken of deze defect is?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...