Ga naar inhoud

Berry7025

Lid
  • Aantal items

    4
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door Berry7025

  1. Op de iphone ga je naar instellingen dan naar telefoon mijn nummer En daar zie je het nummer van je mobiel staan. Die is daar aan te passen
  2. Ik kan een vast nummer bijv. op mijn mobiel instellen om te laten zien waarvandaan ik bel. net als spammail je krijgt vanaf je eigen e-mailadres. Alles is wel dmv onderzoek weer te achterhalen. maar of je daar blij mee bent? Houd 1 ding voor ogen dat een bank nooit je pas ophaalt of je pincode vraagt.
  3. Kan zijn maar dan nog lopen er meerdere mensen rond die gebeld kunnen hebben. Het blijft een zoektocht die erg belastend blijft.
  4. Ook nu wordt ik nog steeds lastig gevallen voor telemarketing van zogenaamde energiebedrijven waar ik nog nooit zaken mee heb gedaan of de zogenaamde Microsoft updates. Dan een ander punt dat een ziekenhuis of huisarts anoniem belt scheelt heel veel telefoontjes van mensen die terugbellen. Ik zit aan de kant waar deze bellers weer naar toe bellen en dan wilt men doorverbonden worden met degene die gebeld heeft. Wie dat geweest is zal men zelf aan moeten geven het gaat vaak om honderden zo niet duizenden die gebeld kunnen hebben. Deze terugbellers blokkeren dan weer de mensen die wel weten waar ze voor bellen.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...