Ga naar inhoud

StijnHeatTransformers

Lid
 • Aantal items

  10
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Community antwoorden

 1. StijnHeatTransformers's bericht in Combinatie hybride warmtepomp en stadsverwarming werd gemarkeerd als het antwoord   
  Hi in de basis kan dit goed. Het enige is dat er wel plek voor moet zijn. Dat is vaak lastig, omdat de aanlsuitbox vaak in een krappe ruimte bij de voordeur zit. Voor advies verwijs ik je graag door naar; https://heattransformers.com/actiekieskeurig
 2. StijnHeatTransformers's bericht in vraag over stads verwarming en heettelucht verwarming werd gemarkeerd als het antwoord   
  Hi, hete lucht kan helaas niet inderdaad. Er is één type BRINK hete lucht installatie waarop het wel werkt. Wel met minder rendement. 
 3. StijnHeatTransformers's bericht in Vervangen oude warmtepomp werd gemarkeerd als het antwoord   
  Hi Casper, als de warmtepomp nog goed werkt, dan zou ik daar in basis niet vervangen. Verder zijn je vragen te specifiek om hier antwoord op te geven. Wat ik wel kan zeggen is dat we subsidie wel beschikbaar is voor deze vervangingen. 
 4. StijnHeatTransformers's bericht in Tot welke temperatuur kan een warmtepomp gaan? werd gemarkeerd als het antwoord   
  Hallo Harrie, je hebt er al goed naar gekeken. Tot welke temperaturen hebt je de 65graden aanvoer getest. Een hybride warmtepomp schakelt meestal standaard af bij 4gr buiten temperatuur. Je zou kunnen kijken wat jouw huis 'aankan' bij een aanvoer van 50graden. Houd daarbij de thermostaat svp 2 dagen op 1 temperatuur. Als het dan nog steeds niet comfortabel warm blijft zou een warmtepomp niet goed een optie. Dat zou ik eerder kijken naar isolatie mogelijkheden. Verder zijn radiator / convector ventilator best een optie zijn. 
×
×
 • Nieuwe aanmaken...