Ga naar inhoud

StijnHeatTransformers

Lid
 • Aantal items

  10
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door StijnHeatTransformers

 1. klopt. vaak met een groter vermogen gaat hij vaak pendelen zoals dat heet. Dus in sommige gevallen in een lager vermogen WP iets wat dan ook beter draait.
 2. Ja, er zijn nu volop mogelijkheden in bijv. januari. Stuur svp een berichtje. Dan plannen we een nieuwe in.
 3. Hi, warmtepompen maken geluid. Lawaai is een interpretatie van geluid. Geluid is een lastig thema. Vaak is de onderliggende vraag; kan ik zonder overlast voor mijzelf of mijn omgeving een warmtepomp plaatsen? Ik geef dan vaak aan dat wij bij ons bij minder dan 1% van onze installaties zijn er achteraf vragen over geluid. Dat heeft te maken dat de locatie leidend is en wij als HeatTransformers met 2000+ installaties goed weten wat wel en wat niet kan. Als wij denken dat er overlast kan ontstaan, dan installeren wij niet of komen met een oplossing als die er is. Voor een advies verwijzen we je graag naar hier --> https://heattransformers.com/actiekieskeurig
 4. Hi in de basis kan dit goed. Het enige is dat er wel plek voor moet zijn. Dat is vaak lastig, omdat de aanlsuitbox vaak in een krappe ruimte bij de voordeur zit. Voor advies verwijs ik je graag door naar; https://heattransformers.com/actiekieskeurig
 5. Hi, hete lucht kan helaas niet inderdaad. Er is één type BRINK hete lucht installatie waarop het wel werkt. Wel met minder rendement.
 6. Hi Casper, als de warmtepomp nog goed werkt, dan zou ik daar in basis niet vervangen. Verder zijn je vragen te specifiek om hier antwoord op te geven. Wat ik wel kan zeggen is dat we subsidie wel beschikbaar is voor deze vervangingen.
 7. Hallo Harrie, je hebt er al goed naar gekeken. Tot welke temperaturen hebt je de 65graden aanvoer getest. Een hybride warmtepomp schakelt meestal standaard af bij 4gr buiten temperatuur. Je zou kunnen kijken wat jouw huis 'aankan' bij een aanvoer van 50graden. Houd daarbij de thermostaat svp 2 dagen op 1 temperatuur. Als het dan nog steeds niet comfortabel warm blijft zou een warmtepomp niet goed een optie. Dat zou ik eerder kijken naar isolatie mogelijkheden. Verder zijn radiator / convector ventilator best een optie zijn.
 8. dat verschilt per woning. simpel kun je rekening houden met 1700-2500kWh extra verbruik. Het is gekoppeld hoeveel m3 gas je met een wartmepomp kunt besparen. Iedere m3 vertegenwoordigd 10kWh aan energie. Als de warmtepomp een efficientie heeft van 400% dan is iedere m3 netto 2,5kWh aan stroom. Hopelijk helpt dat. Plan anders een adviesgesprek is via : https://heattransformers.com/actiekieskeurig Dan helpen we je graag verder.
 9. Hi, Stijn hier van HeatTransformers. We hebben inmiddels meer beschikbaarheid. Via deze link ben je snel(ler) geholpen. https://heattransformers.com/actiekieskeurig Je stelt best wat vragen. Integraal zou daarom een adviesgesprek je het beste antwoord geven hierop. Een huis uit 2002 is in de basis goed geisoleerd. Dat bewijst oa je lage gasverbruik. Een hybride is vaak een heel goede optie waarmee in in jouw situatie misschien wel naar 70% totale gasbesparing kunt gaan. All-electric zou mogelijk ook passen, maar daar speelt ook de praktische kant, namelijk of alles past. He hebt een groot boilervat ndig en ruimte voor deen grotere buitenunit. Een extra optie. Nu gaan voor een hybride, dan een paar jaar kijken hoe dat werkt. Daarna heb je dan een goed duidelijk beeld wat er nodig is voor volledig van het gas af. Aangaande de subsidie. Deze gaat omhoog. Het betreft een ISDE subsidie deze is voor jaren vastgesteld. Hier kun je echt in vertrouwen dat dit goed komt. Het advies, plan een advies gesprek in ;-).
×
×
 • Nieuwe aanmaken...