Ga naar inhoud

Camthelion

Lid
 • Aantal items

  6
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Camthelion's prestaties

Nieuwkomer

Nieuwkomer (1/8)

 • Eerste reactie

Recente badges

3

Reputatie

 1. een gedeelte van een fietshelm.
 2. Ik had hier gisteravond iets neergezet, maar alles is verdwenen, dus zoek maar een ander uit om hiermee verder te gaan.
 3. volgens mij disneyworld parijs
 4. Het is me gelukt, blijkt dat ik het verkeerd ingevoerd had. Bij Security Device Support, en dan dus TPM Device Selection kon ik kiezen uit 2 mogelijkheden: 1. dTPM en 2. PTT, vanwege de naam koos ik dus dTPM, wat dus niet goed was, na wat gegoogled te hebben vond ik dus de goeie en dat was dus PTT (voor Intel processors en die andere was dus voor AMD processors) Nu is alles dus wel goed. Hierbij alle twee de afdrukjes.
 5. Hoi, ik kon dus wel kiezen TPM 1.2 of 2.0 Ik heb een MSI moederbord, ik heb 3 mogelijkheden om te kiezen, ik weet nu niet meer welke, maar wel uit aanzetten op een bepaalde manier en dan dus 1.2 0f 2.0, maar ik had ergens gelezen dat je beter 2.0 kan doen, maar het werkt ook onder 1.2 Mijn processor is een Intel Core i7-9700K CPU 3.60GHz, 3.66GHz Geheugen 16384 MB Ram Nvidia GeForce GT 710 voor 3 beeldschermen Je video was me nog niet opgevallen, zal ik zeker even bekijken. Camthelion
 6. Hoi, ik heb geen antwoord, maar ongeveer hetzelfde probleem, ik heb zelf een vrij nieuwe PC in elkaar geknutseld, maar bij mij zat er dus wel TPM op, maar die was uitgeschakeld. Ik heb het geactiveerd op 2.0 Als ik nu die PC status controle mijn PC weer laat doorzoeken geeft ie weer aan dat ik geen TPM zou hebben, met als gevolg dat ik dus geen Windows 11 zou kunnen installeren. Wat zou ik kunnen doen.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...