Ga naar inhoud

mariodings

Lid
  • Aantal items

    5
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

  • Dagen gewonnen

    1

Alles dat geplaatst werd door mariodings

  1. Mijn vorige was 11,6 en de huidige is 13,3 inch. Die eerste was toch te groot om mee te nemen in een klein tasje vanwege de dikke randen om het scherm, zodat het bruto formaat te groot werd. Tja, als je dan toch iets moet, ga dan voor een iets grotere. In de praktijk blijkt dat ik mijn tablet (chromebook) toch bijna nooit meer mee sleur en weer meer gebruik maak van mijn smartphone. Ik wil maar zeggen: bedenk goed of je het ding dagelijks/vaak mee wilt/moet nemen.
  2. Heb je al gekeken of het misschien van een ventilator komt. Een cpu op 80 graden, dan moet de cpu-koeler wel heel hard werken. Kan ook de voedings koeler zijn. Misschien toch maar terug naar die computer zaak.... Voor zover ik weet komen elektrische piepgeluidjes alleen voor bij hoge spanning.
  3. Problem next: Chromebook ondersteunt geen .tar Problem next: PPD mag niet groter zijn dan 250 kb Ik ga het nog een keer proberen en kijken of ik iets uit die PPD kan slopen
  4. Prima keuze, een Garmin. Ik heb er lang geleden ook een gehad. Fijne app die alles goed laat zien. Hartslagfunctie is wel altijd een dingetje aan de pols. Een hartslagband over de borst zou beter zijn. De artsen vertrouwen het nog steeds niet. De GPS functie is altijd handig. Mijn Fitbit Versa 2 haalt de GPS van de telefoon. Dat gaat bij mij erg goed, maar ik weet dat het bij sommige mensen niet tof loopt.
  5. Ik vnd op internet een max. kogeldruk van 52 kg voor je Toyota. Dat zou betekenen dat je niet uitkomt! Verder vraag ik me af of die fietsendrager inderdaad 11 kg weegt. Lijkt me erg weinig. Heb je de fietsen ook gewogen zonder accu en fietstassen?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...