Ga naar inhoud

PCJopie

Lid
 • Aantal items

  7
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

PCJopie's prestaties

Nieuwkomer

Nieuwkomer (1/8)

 • Eerste reactie
 • IJsbreker

Recente badges

0

Reputatie

 1. Zekers! Ik hoop deze week dat er werk van gemaakt gaat worden
 2. Bedankt. Ik zal CC cleaner proberen en indien nodig de betaalde versie, geen probleem.
 3. Zal W10 dat niet zelf doen als deze opstart in de nieuwe PC? die moederbord drivers zullen toch nodig zijn. Ik doelde meer op drivers van mijn andere hardware(USB en FW Audio-interfaces)
 4. Bedankt voor je reactie. Ik weet drommels goed dat een "schone installatie" het beste is, maar dat gaat mij gewoon niet meer lukken, teveel muiswerk om al mijn (hobbystudio-) software opnieuw te installeren/activeren/instellen e.d. Dan kan ik daarna mijn hobby wel vergeten. Dus dit is de enige optie voor mij. Ik ga ervan uit dat de div. zaken die niet gedecteerd worden wel aan te passen/opnieuw te installeren zijn. Zal altijd minder werk zijn dan de gehele C-schijf opnieuw te moeten doen. IK ben heel benieuwd of het gaat lukken maar heb wel hoop gekregen.
 5. Hallo, ik ben nieuw hier en heb de vraag of het mogelijk is een W10 Cschijf compleet in een nieuwe PC te hangen om zo verder te kunnen werken. Ik heb nl. heel erg RSI klachten en een PC helemaal opnieuw installeren met al mijn software is voor mij een onmogelijke taak helaas. Ik hoor van velen dat dit niet kan, maar heb op deze site een artikel gelezen en een opmerking eronder van een forumbezoeker die dit wel gelukt is. Een systemkopie teruggezet op de nieuwe computer. W10 zou de div. benodigde drivers voor de nieuwe hardware zelf installeren. Klopt dit? Bedankt alvast
×
×
 • Nieuwe aanmaken...