Ga naar inhoud

eap.lid

Lid
 • Aantal items

  62
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

  Nooit

eap.lid's prestaties

Junior

Junior (2/8)

 • Eerste reactie
 • IJsbreker

Recente badges

0

Reputatie

 1. Ik heb zondag Linux Mind geinstalleerd. Heb nu internet via kabel, maar Wi-Fi lukt me niet! Wie heeft advies?
 2. @Kasander1 Ok, ik heb sowieso geen smartphone!
 3. Hartelijk dank voor je gedetailleerde antwoorden! Nog één vraag over het extern opslaan. Is een SD card sowieso veiliger (beter?) dan een USB en kan ik een SD aansluiten op een USB ingang?
 4. Ik heb toch besloten om Linux te installeren, maar heb hier wat vragen over: - Hoe deinstalleer ik Windows? - Ik kan mijn e-mails (Protonmail) ook gewoon blijven versturen? - Kan ik al mijn Word bestanden converteren naar Linux? - Heb ik nog iets aan OneDrive of heeft Linux zijn eigen cloud? - Op deze labtop zit geen SD card reader! Is dit een probleem? - Mijn Microsoft account kan ik opzeggen?
 5. Ik heb toch besloten om Linux te installeren, maar heb hier wat vragen over: - Hoe deinstalleer ik Windows? - Ik kan mijn e-mails (Protonmail) ook gewoon blijven versturen? - Kan ik al mijn Word bestanden converteren naar Linux? - Heb ik nog iets aan OneDrive of heeft Linux zijn eigen cloud? - Op deze labtop zit geen SD card reader! Is dit een probleem? - Mijn Microsoft account kan ik opzeggen?
 6. @Kasander1 Mijn voorletters: Eduard Anton Pieter
 7. Windows 10 Home staat erop. Ik ben bezig om de digitale licentiecode te vinden (hoe doe ik dat?) zodat ik Windows kan activeren.
 8. Omdat ik geen vakantiegeld ontvang, maar wel graag mijn boek dat ik aan het schrijven ben wil afmaken, heb ik mijn oude Acer labtop van stal gehaald. Welke programma's moet ik installeren om deze labtop 'veilig' te laten functoneren?
 9. Maar hoe kan ik een 'schone' installatie van Windows doen zonder daar veel geld aan te spenderen? ( deze labtop heb ik 3,5 jaar geleden van iemand overgenomen!)
 10. eap.lid

  Word ...?

  Mijn Word bestanden willen nauwelijks meer openen. Wat kan ik het beste doen?
 11. Uit het artikel van Computertotaal heb ik de C schijf (59 Gb) + 2 Gb opgeteld! Bovendien bleek er geen 64 Gb op de SDXC card te staan, maar slechts 59 Gb.
 12. Ik krijg regelmatig de melding 'not responding' van verschillende programma's. Wat is er met m'n labtop aan de hand? Tijd voor een nieuwe?
 13. Na het lezen van het magazine Computertotaal, besloot ik om een systeemkopie te maken, maar dit is me flink tegengevallen. Ik ben gisteren bijna de gehele dag bezig geweest, maar uiteindelijk is het niet gelukt! Ik had een 64 Gb SDXC card (SanDisk) gekocht en de eerste foutmelding die ik kreeg was dat deze kaart naar NFTS moest worden geformatteerd. Na dit gedaan te hebben kreeg ik de foutmelding dat dit station niet geschikt was voor deze systeemkopie. Na uiteindelijk een programma te hebben gedownloaded die wel deze backup kon doen, kreeg ik uiteindelijk de melding dat de huidige kaart (64 Gb) niet voldoende was en dat ik een andere kaart in mijn pc moest doen. Vraag: Hoe kan ik wel een systeemkopie doen en zodanig dat ik deze alleen op de 64 Gb SDXC card heb (ik neem aan dat ik deze eerst 'leeg' moet formatteren?)
 14. Geformatteerd, maar ik krijg nu als foutmelding: Het station is geen geldige backup-lokatie?
×
×
 • Nieuwe aanmaken...