Ga naar inhoud

eap.lid

Lid
  • Aantal items

    62
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

    Nooit

Alles dat geplaatst werd door eap.lid

  1. Ik heb zondag Linux Mind geinstalleerd. Heb nu internet via kabel, maar Wi-Fi lukt me niet! Wie heeft advies?
  2. @Kasander1 Ok, ik heb sowieso geen smartphone!
  3. Hartelijk dank voor je gedetailleerde antwoorden! Nog één vraag over het extern opslaan. Is een SD card sowieso veiliger (beter?) dan een USB en kan ik een SD aansluiten op een USB ingang?
  4. Ik heb toch besloten om Linux te installeren, maar heb hier wat vragen over: - Hoe deinstalleer ik Windows? - Ik kan mijn e-mails (Protonmail) ook gewoon blijven versturen? - Kan ik al mijn Word bestanden converteren naar Linux? - Heb ik nog iets aan OneDrive of heeft Linux zijn eigen cloud? - Op deze labtop zit geen SD card reader! Is dit een probleem? - Mijn Microsoft account kan ik opzeggen?
  5. Ik heb toch besloten om Linux te installeren, maar heb hier wat vragen over: - Hoe deinstalleer ik Windows? - Ik kan mijn e-mails (Protonmail) ook gewoon blijven versturen? - Kan ik al mijn Word bestanden converteren naar Linux? - Heb ik nog iets aan OneDrive of heeft Linux zijn eigen cloud? - Op deze labtop zit geen SD card reader! Is dit een probleem? - Mijn Microsoft account kan ik opzeggen?
  6. @Kasander1 Mijn voorletters: Eduard Anton Pieter
  7. Windows 10 Home staat erop. Ik ben bezig om de digitale licentiecode te vinden (hoe doe ik dat?) zodat ik Windows kan activeren.
  8. Omdat ik geen vakantiegeld ontvang, maar wel graag mijn boek dat ik aan het schrijven ben wil afmaken, heb ik mijn oude Acer labtop van stal gehaald. Welke programma's moet ik installeren om deze labtop 'veilig' te laten functoneren?
  9. Maar hoe kan ik een 'schone' installatie van Windows doen zonder daar veel geld aan te spenderen? ( deze labtop heb ik 3,5 jaar geleden van iemand overgenomen!)
  10. eap.lid

    Word ...?

    Mijn Word bestanden willen nauwelijks meer openen. Wat kan ik het beste doen?
  11. Uit het artikel van Computertotaal heb ik de C schijf (59 Gb) + 2 Gb opgeteld! Bovendien bleek er geen 64 Gb op de SDXC card te staan, maar slechts 59 Gb.
  12. Ik krijg regelmatig de melding 'not responding' van verschillende programma's. Wat is er met m'n labtop aan de hand? Tijd voor een nieuwe?
  13. Na het lezen van het magazine Computertotaal, besloot ik om een systeemkopie te maken, maar dit is me flink tegengevallen. Ik ben gisteren bijna de gehele dag bezig geweest, maar uiteindelijk is het niet gelukt! Ik had een 64 Gb SDXC card (SanDisk) gekocht en de eerste foutmelding die ik kreeg was dat deze kaart naar NFTS moest worden geformatteerd. Na dit gedaan te hebben kreeg ik de foutmelding dat dit station niet geschikt was voor deze systeemkopie. Na uiteindelijk een programma te hebben gedownloaded die wel deze backup kon doen, kreeg ik uiteindelijk de melding dat de huidige kaart (64 Gb) niet voldoende was en dat ik een andere kaart in mijn pc moest doen. Vraag: Hoe kan ik wel een systeemkopie doen en zodanig dat ik deze alleen op de 64 Gb SDXC card heb (ik neem aan dat ik deze eerst 'leeg' moet formatteren?)
  14. Geformatteerd, maar ik krijg nu als foutmelding: Het station is geen geldige backup-lokatie?
  15. Waar moet ik kijken? (er zijn 6 tabbladen bij Eigenschappen) ExFAT?
  16. eap.lid

    ntfs?

    Ik wil een systeemkopie maken, heb een 64 Gb SD card gekocht, maar krijg steeds deze foutmelding: Dit station kan niet worden gebruikt om een systeemkopie op te slaan, omdat het niet met NTFS is geformatteerd! Dit snap ik niet omdat ik r. muisknop > formatteren op dit station heb geklikt. Wat kan ik doen?
  17. Ok, hartelijk dank! Ik zal je de oplossing laten weten!
  18. Bedankt voor je antwoord! Maar ik denk dat een abonnement geen zin, omdat het om een noodsituatie gaat.
  19. Omdat afgelopen zaterdag de stroom uitviel en Ziggo (hierdoor?) een storing had, had ik geen internet (en geen tv). Omdat internet voor mij essentieel is - voor mijn e-mails en saldo van bank ben ik gaan nadenken hoe ik toch internet kan hebben. Ik gebuik geen smartphone, maar had nog wel een iPhone 4 liggen. Die verbind ik met m'n labtop en via mijn persoonlijke hotspot heb ik dan verbinding met het netwerk van KPN. Maar dit is kostbaar (en langzaam)! Vraag: Hoe doe ik dit zo efficient mogelijk?
  20. Ok, hartelijk dank! (sorry, voor m'n late reactie)
  21. Ook al is dit niet de juiste plaats: Hoe kan het dat de cartridges van mijn Brother printer (DCP-J4120DW) bijna leeg zijn, terwijl als ik afdruk altijd zwart-wit/grijstinten aanvink?
  22. Bitlocker is nu van de externe ingang af. Kan ik nu zonder Windows te activeren bestanden op deze (oude) labtop opslaan op de externe schijf?
  23. Nog even terugkomend op je laatste antwoord! Voor mij is het zeer belangrijk dat ik de bestanden van mijn boek kan uploaden naar One Drive. Vandaar mijn vraag of ik Windows moet activeren? Welke stappen moet ik ondernemen?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...