Ga naar inhoud

HenkBakker

Lid
 • Aantal items

  11
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

  Nooit

HenkBakker's prestaties

Nieuwkomer

Nieuwkomer (1/8)

 • Eerste reactie
 • IJsbreker

Recente badges

0

Reputatie

 1. Kan slot op. Blijkt een foute verbinding op de router te zijn. Door provider opgelost. Overigens bestond de klacht al lang. Stom toeval dat er toevallig vandaag een monteur langskwam voor herstel.
 2. Ik heb een vreemd probleem. Heb glasvezel 1000 Mbps. Ook Cat7 bekabeling. Heb een nieuwe LG tv. Op mijn oude Samsung tv is er een internet snelheid van 400 Mbps, maar op mijn nieuwe tv kom ik niet aan 100 Mbps. In het begin had ik op de nieuwe tv ook 400 Mbps. Tv box is NVidea Shield 2019. Wie?
 3. Alles geprobeerd. Zie de schijf in apparaatbeheer, maar niet in deze pc, en in de verkenner. Volgens leverancier usb C - USB 3.0 converter, Ugreen, moet je de schijf wel kunnen zien.
 4. @Homer Heb op dezelfde converter een usb muis aangesloten, en ook een ander harde schijf die het beiden wel goed doen. Als ik kijk in Apparaten beheer zie ik de schijf en als ik op eigenschappen klik krijg ik: schijf werkt correct.
 5. @Homer Beiden Windows 10 Pro. Op de desktop USB3.0. Op de (nieuwe) Laptop USB C. Heb een Ugreen verloop van USB C naar 4 maal USB 3.0.
 6. Externe HDD, werkt goed op desktop. Niet op Laptop. In de laptop zie ik de schijf wel bij opslag, maar bij schijfbeheer kan ik de schijf niet initialiseren. Op de laptop krijg ik dan de melding dat er sprake is van een onherstelbare fout. Op de externe HDD staat mijn backup.
 7. Kan ik die 50 Mbps verhogen met een USB3.0 -Lan verbinding? Op mijn tv box zit een usb 3.0 aansluiting. Kan dat op die manier worden verhoogd?
 8. Mijn vriend heeft enkele externe HDD’s van 4 tb. Hij speelde die af en een Eminent Media player, die de geest heeft gegeven. Weet iemand een media player die 4 Tb kan afspelen? De meeste tv boxen spelen maximaal 1 tb af.
 9. Nieuwe situatie internet plus TV. 2 DNS servers. PC op 192.168.1.1 TV op 192.168.2.1. Bij apparaten op de PC zie ik de TV. Vorige situatie met 1 DNS server kon ik op de TV bestanden van de PC b.v. Foto’s zien. Hoe kan ik dat weer voor elkaar krijgen?
 10. Ik had Office 2003 op mijn PC. Herstel van Windows 10 zorgde ervoor dat ik dit programma kwijt was.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...