Ga naar inhoud

HenkBakker

Lid
  • Aantal items

    19
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door HenkBakker

  1. Ik wil de inhoud van mijn oude iPad Gen7 )overzetten naar mijn nieuwe IPad. (gen 9) wie weet Het lijkt dat hij er mee bezig is, maar hij hangt al hele dagen aan electric en WiFi, maar het werkt niet. Wie kan mij helpen a.u.b.? We
  2. Wil een Android box uitrusten met Smarters pro maar als ik op add user druk, krijg ik de melding network error. Hoe kan ik dit oplossen?
  3. Een printplaat is defect, nu is er een bedrijf in China die een nieuwe printplaat kan maken maar vraagt dus de gerber file. wie weet hoe ik daar aankom?
  4. Inmiddels is het gelukt om te streamen naar TV. Extern toegestaan. Was ff zoeken in Windows 11. Nu heb ik weer een ander probleem. De video speelt af op de tv maar in het beeld komt allemaal ongewenste tekst. Zie de foto.
  5. Draadloos, naar LG tv waarop ook een NVidea Shield is aangesloten. Netwerk is bedraad, 1000 MBPs. Heb geprobeerd met VPN app, en renderen, maar lukt niet.
  6. Ik wil streamen van PC naar TV. Maar als ik deze beide apparaten wil toevoegen lukt dat niet. Windows 11.
  7. Beetje vreemde vraag, er is geen enkele Intel core J7 processor geschikt voor Windows 11. Zal dit in de toekomst nog gaan werken?
  8. Laptop is vrij nieuw maar kan geen Windows 11 erop zetten omdat de processor niet wordt ondersteunt. Komt dat nog?
  9. Kan slot op. Blijkt een foute verbinding op de router te zijn. Door provider opgelost. Overigens bestond de klacht al lang. Stom toeval dat er toevallig vandaag een monteur langskwam voor herstel.
  10. Ik heb een vreemd probleem. Heb glasvezel 1000 Mbps. Ook Cat7 bekabeling. Heb een nieuwe LG tv. Op mijn oude Samsung tv is er een internet snelheid van 400 Mbps, maar op mijn nieuwe tv kom ik niet aan 100 Mbps. In het begin had ik op de nieuwe tv ook 400 Mbps. Tv box is NVidea Shield 2019. Wie?
  11. Alles geprobeerd. Zie de schijf in apparaatbeheer, maar niet in deze pc, en in de verkenner. Volgens leverancier usb C - USB 3.0 converter, Ugreen, moet je de schijf wel kunnen zien.
  12. @Homer Heb op dezelfde converter een usb muis aangesloten, en ook een ander harde schijf die het beiden wel goed doen. Als ik kijk in Apparaten beheer zie ik de schijf en als ik op eigenschappen klik krijg ik: schijf werkt correct.
  13. @Homer Beiden Windows 10 Pro. Op de desktop USB3.0. Op de (nieuwe) Laptop USB C. Heb een Ugreen verloop van USB C naar 4 maal USB 3.0.
  14. Externe HDD, werkt goed op desktop. Niet op Laptop. In de laptop zie ik de schijf wel bij opslag, maar bij schijfbeheer kan ik de schijf niet initialiseren. Op de laptop krijg ik dan de melding dat er sprake is van een onherstelbare fout. Op de externe HDD staat mijn backup.
  15. Kan ik die 50 Mbps verhogen met een USB3.0 -Lan verbinding? Op mijn tv box zit een usb 3.0 aansluiting. Kan dat op die manier worden verhoogd?
  16. Mijn vriend heeft enkele externe HDD’s van 4 tb. Hij speelde die af en een Eminent Media player, die de geest heeft gegeven. Weet iemand een media player die 4 Tb kan afspelen? De meeste tv boxen spelen maximaal 1 tb af.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...