Ga naar inhoud

C!T PHP bundel


anoniem

Aanbevolen berichten

Hoi, Nadat ik de C!T PHP bundel had gedownload volgde ik netjes de instructies totdat ik mijn wachtwoord en gebruikersnaam moest invullen. Ik had niet op http://www.computertotaal.nl/internet/cursus/php/index.phtml gelezen dat ik op cancel had moeten klikken. :sad: Ik voerde gewoon een willekeurig wachtwoord en gebruikersnaam in! Nu werkt het niet! Als ik naar http://localhost ga krijg ik een 'page can not be found' nu heb ik de php bundel wel op een client gezet en als ik http://192.168.0.2 intik werkt het ook niet! Als ik de php map van mijn c: verwijder en hem er daarna weer opzet vraagt ie niet meer om een wachtwoord! Hoe kan ik weer opnieuw beginnen, zodat het weer wel werkt??? Alvast bedankt.
Link naar reactie
We gaan een beetje off-topic. M'n vraag was hoe ik er voor kon zorgen dat het weer werkte door bijvoorbeeld de hele bundel te uninstalleren. Als ik gewoon de map verwijder waar het instaat en het er daarna weer gewoon opzet blijven de instellingen van de gebruikersnaam en het w8woord gelijk! Dus hoe kan in een helemaal schone installatie beginnen?
Link naar reactie
[quote:dffcf7de1a] Op 25-02-2002 19:44, schreef rdk: Hoezo, off-topic? Zoals ik hierboven al zei, username en wachtwoord van MySQL worden opgeslagen in my.ini, in de Windows-map. Verwijder dit bestand, en je hebt weer je schone lei. [/quote:dffcf7de1a] Bedankt! Sorry dat ik zei dat het off-topic was, maar ik had die post van jou niet gelezen... Ik heb het bestand verwijderd en het werkt, hij vraagt weer om een username en password. Maar wat moet ik nu doen??? Als ik op cancel klik en ik type http://localhost in dan doet hij het niet. En als ik op cancel klik en daarna het ip-adres van de computer waar ik dan op zit intik: http://192.168.0.2 werkt het ook niet!? Moet ik nu soms wel een password en usrname invoeren? En kan het wel op een client computer? Alvast bedankt, Klaas [ Dit Bericht is bewerkt door: Klaasje op 2002-03-05 17:28 ]
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...