Ga naar inhoud

Is dit een VB forum ofzo


anoniem

Aanbevolen berichten

quote:
pcies niet ELKE taal die er is natuurlijk, lijkt me logisch...

Nou, maak je maar geen zorgen, het gaat prima zo.

Een tijdje geleden is er afgesproken om even 'de taal' tussen haakjes te zetten zodat niet geinteresseerden niet hoeven te kijken. Maar op het moment is er even veel aandacht voor VB, en valt het misschien op. Normaal gesproken komen alle belangrijke talen hier 'in gelijke mate' voor.

------------------ Voor Uw ASP-applicaties: Corbier Automatisering Sneek | wcorbier@home.nl

Link naar reactie
  • 2 weken later...
[quote:a81bf299ac]meerdere talen apart behandelen lijkt logischer. En 8 posts heeft daar niks mee te maken. [/quote:a81bf299ac] Je zegt het al: lijkt. 8 post heeft er in zoverre mee te maken dat dit allang tig keer gevraagd en behandeld is. Maar dat kun jij niet weten. Dat bedoel ik. Men wil het gewoon niet, ook al lijkt het jou (en mij) handiger. En voel je niet zo snel op je teentjes getrapt. _________________ Voor Uw ASP-applicaties: Corbier Automatisering Sneek [ Dit Bericht is bewerkt door: Wiep Corbier op 2002-01-21 23:38 ]
Link naar reactie
Hey, Ben het eigenlijk toch wel met zegwaart eens. Je hoeft misschien niet een aparte section voor elke taal maken. Maar misschien zou het handig zijn om voor de meeste gebruikte talen (in dit geval VB) een aparte section te maken en een section overige. Voor Wiep: Je mag hier dan wel veel posts hebben maar ook mensen met veel posts moeten zich sociaal kunnen gedragen. Misschien heb je wel een beetje gelijk maar er zijn ook subtielere manieren om iets aan iemand te vertellen. GRTZ, René
Link naar reactie
[quote:dcfa187588] Op 2002-01-13 11:23, schreef danieldk: <BLOCKQUOTE><font size="1" face="Arial, Helvetica, Sans Serif">quote:</font><HR>Originally posted by Wiep Corbier: <B> Een tijdje geleden is er afgesproken om even 'de taal' tussen haakjes te zetten zodat niet geinteresseerden niet hoeven te kijken. </B><HR></BLOCKQUOTE><P>Dat gebeurt nu niet meer <IMG SRC="images/smiles/icon_frown.gif">, lijkt me wel handig weer in te voeren... [/quote:dcfa187588] Op andere fora waar ik kom wordt dit door de moderator aangepast. Bijv. http://gathering.tweakers.net daar houden ze zich er in ieder geval goed aan.
Link naar reactie
  • 2 weken later...
'Ten tijde van' had Zegwaard nog 8 posts, alle posts worden automatisch aangepast met het aantal posts tot nu toe, ongeacht wanneer dat 'nu' is. Best wel onlogisch, eigenlijk, want wat een goede vraag voor een Nieuw Lid is kan heel dom klinken voor iemand die bijvoorbeeld Medior is. Overigens vind ik het best wel een goed idee om de taal tussen haakjes in de titel te zetten, dit forum is, zoals danieldk al zei, te low-volume om op te gaan splitsen.
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...