Ga naar inhoud

Wie weet waar C++ is???


anoniem

Aanbevolen berichten

Probeer DJGPP (www.delorie.com/djgpp) eens, weliswaar een DOS compiler maar als je RSXNTDJ ook download kun je zonder problemen je source naar een Win32 executable omzetten.

Gebruik je DJGPP (en RSXNTDJ) dan is de Allegro Game Programming Library een *MUST*. (www.talula.demon.co.uk/allegro) Allegro kan ALLES! De work-in-progress versie werkt ook met windows/directX via Visual C++, Watcom C en dus RSXNTDJ. Maar ook andere compilers worden ondersteund.

Werkt allemaal perfect en bovendien is al dit lekkers volledig GRATIS!

nos.

[This message has been edited by Nostrofu (edited 09-08-1999).]

[This message has been edited by Nostrofu (edited 09-08-1999).]

Link naar reactie
  • 2 jaren later...
[quote:8a79a112ff]Raar eigenlijk, iedereen tot nu toe gaat er van uit dat er gevraagd wordt naar Windows C++.[/quote:8a79a112ff]Tja, wat wil je met dat enorme marktaandeel :wink: [quote:8a79a112ff]Om de informatie even compleet te maken: Bij SuSE Linux (en ik denk bij de meeste distributie's) wordt C++ gratis meegeleverd.[/quote:8a79a112ff]Meestal wel ja, is wel handig als je allerlei dingen zelf moet compilen :wink: _________________ Ik heb geen signature. [ Dit bericht is bewerkt door: Bill Gates op 2002-04-03 12:25 ]
Link naar reactie
[quote:0b6e3083a4]Kijk eens op http://www.hcc-pgg.nl daar hebben ze een schitterende aanbieding van Delphi 4 (legaal).[/quote:0b6e3083a4]Is dus vooral waar de vraag over gaat, C++, Delphi ???? Bij Borland [url]www.borland.com[/url] kun je gratis de borland c++ 5.? ophalen. Als je lid wordt kun je ook de turbo C++ 2.0 voor Dos ophalen. Beide zijn gratis. _________________ Interdum stultus bene loquitur [ Dit bericht is bewerkt door: D. Waas op 2002-04-02 21:54 ]
Link naar reactie
Er zijn commitees die de standaard C en C++ taal vaststellen hoewel deze uiteraard gewoon aan verandering onderhevig is want anders zoude de commitee leden zonder werk komen te zitten. :grin: Iedere compilerbouwer volgt de richtlijnen van het commitee maar doet daarnaast nog een aantal dingen zoals het vooruitlopen op wat door het commitee goedgekeurd zou kunnen worden en het maken van eigen functie (namen). Hoe zo'n functie ook inelkaar zit en hoe ze ook mogen heten, ze zijn onderhevig aan de door het commitee vastgestelde plan. Zo'n plan is meer een idee van wat moet het doen en aan welke eisen moet het voldoen. Hoe de compiler bouwers dat implementeren is geheel volgens hun eigen inzicht. of zo iets . . . :grin:
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...