Ga naar inhoud

Hoe weet je hoeveel intern geheugen je hebt?


Aanbevolen berichten

Ik heb een P3 800 waarop ik XP wil gaan zetten. Qua drivers is het oké maar ik wil nu even precies weten hoeveel intern geheugen erin zit zodat ik kan weten hoeveel erbij moet. Mijn vermoeden is dat er 128 mb in zit. Als dat zo is dan gaat er 256 bij. Waar/hoe kan ik precies zien hoeveel er nu in zit? Ik draai nu 98SE (tenminste alleen in veilige modus)
Link naar reactie
[quote:11ffa1f407="Aljosja"]Of ga je geen videobewerking/spellen doen[/quote:11ffa1f407]Lol, videobewerking en spellen op een p3 :roll: 384 MB ram kan net lekker werken met XP. Het is dus wel te doen voor tekstverwerken en internet. Het nakijken van hoeveelheid ram kan idd bij rechter muis op "deze computer" > eigenschappen, tabblad algemeen.
Link naar reactie
Bedankt voor het antwoord. [quote:d3c1f5e285]Of ga je geen videobewerking/spellen doen[/quote:d3c1f5e285] Dat laatste misschien wel (weliswaar beperkt), dat eerste zeker niet. Ik heb een Nvidia Geforce 2 GTS 32 mb. Het intern geheugen is dus zeker 128 mb (even gekeken via de tip). Heb je dan wel genoeg met 384 mb intern geheugen of is 512 mb toch beter? De computer is een P3 800 met 30 gb harde schijf.
Link naar reactie
384MB is al zat om WinXP vlotjes te draaien op een PIII 800MHz. 640MB is natuurlijk nog wat rianter, maar meer dan dat heeft erg weinig zin, aangezien de CPU dan toch de bottleneck is. Ga eerst 's kijken waar je nog de juiste geheugenmodules kunt vinden voor een schappelijke prijs, tweedehands moet er zat SDRAM te vinden zijn ... http://forum.computertotaal.nl/phpBB/viewtopic.php?t=141800 http://forum.computertotaal.nl/phpBB/viewtopic.php?t=139885 http://www.marktplaats.nl/markt/hardware/geheugens.htm
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...