Ga naar inhoud

Antec PlusView1000AMG


Aanbevolen berichten

Even een klein vraagje: Ik wil binnenkort deze AntecPluview gaan bestellen, maar ik wil graag weten, hoeveel IDE's erin kunnen, en of er een mooie plek in zit waar je de radiator van de waterkoeling kan verbergen. Ik neem aan dat de kwaliteit wel degelijk is, aangezien RD deze kast ook heeft :) Alvast bedankt :wink:
Link naar reactie
HDD's, als ie echt helemaal het zelfde is als mijn kast, wat ik wel dacht te hebben gezien bij RD, kunnen er 3 in, plus nog eens 2 in het rek waar je ook je diskettestation in doet. In totaal dus 6 3,5" plaatsen waarvan je op 5 plekken hdd's kan plaatsen. Hierbij moet ik wel opmerken dat alleen het hdd rekje (met 3) een plek heeft voor een 80mm fan. Voor de WC rad zul je zelf aan het boren en zagen moeten. Mogelijke plek kan helemaal voorin onderin zijn, maar daar kan je alleen een 120mm rad kwijt. [Edit] Dit verhaal geld dus voor mijn chieftec kast die dacht ik praktisch het zelfde is.
Link naar reactie
Ok, in ieder geval is de radiator die ik moet verstoppen, een die bij een Thermaltake Bigwater hoort (zie sig). Ik geloof dat dat wel een 120mm ding is? [img:ee547cf4d4]http://www.thermaltake.com/images/watercooling/cl-w0005BigWater/cl-w0005.jpg[/img:ee547cf4d4] [Edit] Ik zie eigelijk niet echt gauw waar je die onderin wilt plaatsen hier...: [img:ee547cf4d4]http://www.antec-inc.com/images/400/PLUSVIEW1000AMGSide.jpg[/img:ee547cf4d4]
Link naar reactie
[quote:baec59f4bc="carlobernardini"]Ik zie eigelijk niet echt gauw waar je die onderin wilt plaatsen hier...: [img:baec59f4bc]http://www.antec-inc.com/images/400/PLUSVIEW1000AMGSide.jpg[/img:baec59f4bc][/quote:baec59f4bc]Nou, daar rechtsonder zit zo'n paars geval. Als je die weghaalt kan je hem daar denk ik wel kwijt. Ik heb nu geen tijd om de ruimte op te meten, dus helemaal zeker ben ik niet. Achterin is idd ook een goede plek, alleen gaat dat denk ik niet passen.
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...