Ga naar inhoud

accu dood??


Aanbevolen berichten

bij een oude laptop van ons (packard bell) gaat hij op een willekeurig moment gewoon uit dus als je aan het tekstverwerken bent moet je om de 10 seconden opslaan want hij kan elk moment uitgaan misschien hebben jullie dit probleem ook al gehad en weten jullie wat eraan te doen is het is een packard bell laptop, misschien is dit een bekend probleem van packard bell laptops alvast bedankt voor de reacties
Link naar reactie
[quote:28112d60ca="Hoite"] hij doet het alleen als hij aan de netstroom zit want anders gaatie ongeveer 1/10 van een seconde aan en dan slaat ie weer uit [/quote:28112d60ca] Dit zou idd. duiden op een dooie accu. Of als je 'm opstart met netsnoer en in Windows het netsnoer eruit trekt, hoe lang doet ie het dan? [quote:28112d60ca="Hoite"] en de indicator, die staat meestal aan en soms knippert hij zeer onregelmatig en soms blijft ie uit [/quote:28112d60ca] Wat zegt de indicator rechtsonder in Windows, waar je een percentage ziet van hoe lang de accu nog meegaat?
Link naar reactie
[quote:7640e3677b="Obi-wan-kenobi"][quote:7640e3677b="Hoite"] hij doet het alleen als hij aan de netstroom zit want anders gaatie ongeveer 1/10 van een seconde aan en dan slaat ie weer uit [/quote:7640e3677b] Dit zou idd. duiden op een dooie accu. Of als je 'm opstart met netsnoer en in Windows het netsnoer eruit trekt, hoe lang doet ie het dan? [quote:7640e3677b="Hoite"] en de indicator, die staat meestal aan en soms knippert hij zeer onregelmatig en soms blijft ie uit [/quote:7640e3677b] Wat zegt de indicator rechtsonder in Windows, waar je een percentage ziet van hoe lang de accu nog meegaat?[/quote:7640e3677b] soms start ie windows niet eens dan is tie bijna bij het buroblad en dan gaat ie uit als ie een keer wel start dan post ik wel wat ie doet enne,, als de accu dood is wat kun je dr dan nog mee doen? kun je m maken?
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...