Ga naar inhoud

Goedkope cartridges


Aanbevolen berichten

[quote:6d678ddbd6="nico..."]Als student moet ik veel printen en zou ik graag horen waar ik [b:6d678ddbd6]goedkope goede cartridges[/b:6d678ddbd6] kan krijgen. Het liefst originele en snelle levering. Wie weet waar ik het beste kan zijn??? Alvast hartelijk bedankt![/quote:6d678ddbd6] Ik heb zelf goede ervaring met www.printerabc.nl Zij zijn heel goedkoop en hebben naast originele ook imitatie cartridges, die zijn een stuk goedkoper dan de originele. Verder had ik de levering snel in huis.
Link naar reactie
Heb je al eens aan een laserprinter gedacht? Mijn vrouw is ook student (avond-PABO), en die heeft een Samsung Laser printer staan om al haar readers uit te printen. Voor evt. kleuren afdrukken staat er een HP Deskjet 940. Een toner voor de laser kost € 70.-- en je kunt er ongeveer 2500 paginas mee afdrukken. Is toch stukken goedkoper dan die losse inkt cartridges.
Link naar reactie
Helemaal met Rob eens, kijk eens of er bij jou in de buurt een kantoorboekhandel oid gespecialiseerd is in echte bedrijfstoeleveringen, die jongens hebben vaak inruilers staan die voor een student snel genoeg zijn en een prikkie kosten. Heb hier oa een OKI laser staan 4 jr oud , kosttte me 35 Euri en een oude TM9005 en 9112 voor 10 Euri elk
Link naar reactie
[quote:2a18c76b29="BrigitteW"]www.opusshop.de is goedkoper. Met imitatie en navultroep moet je oppassen; uit diverse tests blijkt dat het maar zelden voorkomt dat ze de kwaliteit van origineel halen. Typisch voorbeeld van goedkoop is duurkoop.[/quote:2a18c76b29] Is niet helemaal waar. Een tijdje terug stond in een blad ( dacht C!T of PCM) dat de cardridges van WeCare goedkoper en beter waren dan originele van Canon. ik vermoed trouwens wel dat dit model-afhankelijk kan zijn, zal vast niet altijd zo zijn...
Link naar reactie
Kijk eens op Tweakers.net - Pricewatch voor inktcartridges en de prijsvergelijking. Woon je niet te ver van Beverwijk af, dan kun je zelfs overwegen op zaterdag of zondag op de computerafdeling te gaan shoppen. MMC is een prima vervanger van originele cartrigdes en is vele malen goedkoper. (voor de originele Epson 810 kleurencartridge betaal je al gauw 28 euro, voor de MMC 7 euro, en bij afname van meerdere tegelijk kun je zelfs nog meer afdingen) En de tip van de laserprinter??? Als het te doen is om tekstafdrukken, dan is een goedkope laserprinter (HP1010 voor rond de 150 euro) een uitstekende optie. Print per pagina is veeeeeel goedkoper en ook veeeeeel sneller klaar. :wink: :wink:
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...