Ga naar inhoud

kan geen dvd branden


Aanbevolen berichten

Ik heb al een tijdje de symens scaleo pc (dat ik in apparatenbeheer heb gezien een NEC DVD+ ND-1100A .Als ik gewone cd's ga branden dan doet hij dat goed maar als ik dvd+r of dvd+ rw ga branden dan gaat alles normaal geen foutmeldingen ofzo hij zecht zelfs dat het branden succesvol is voltooit.Maar als ik de cd probeer af te spelen is de dvd leeg.Ik heb geen drivers bij de brander meegekregen. ik heb al geprobeert te branden met andere programma's (alcohol,nero,clone dvd) en een ander merk dvd's geprobeert. os: win. xp home sp.2
Link naar reactie
[quote:95fc8d0a70="pascal7"]Ik heb al een tijdje de symens scaleo pc (dat ik in apparatenbeheer heb gezien een NEC DVD+ ND-1100A .Als ik gewone cd's ga branden dan doet hij dat goed maar als ik dvd+r of dvd+ rw ga branden dan gaat alles normaal geen foutmeldingen ofzo hij zecht zelfs dat het branden succesvol is voltooit.[/quote:95fc8d0a70] Welke versie van Nero had je geprobeerd? Heb je het ook geprobeerd met de optie: Geschreven data verifiëren (Verify)? En welke info geeft [url=http://www.cdspeed2000.com/]Nero Infotool[/url] over de nec brander?
Link naar reactie
Die afbeelding van Nero Infotool lijkt me wel in orde. Maar heb je die Verify intussen al kunnen proberen? Had je het brand programma van Windows XP zelf al uitgeschakeld? En nadat je een dvd+ rw had gebrand. En deze weer terug plaatst in de brander. Welke info geeft van Nero Infotool, tab blad Disc? Maakt het nog uit wat je brand? Heb je het geprobeerd met het branden van data en/of gedownloade bestanden?
Link naar reactie
[quote:21538e53b6="plextor"]moet de dvd brander niet op een regio code staan ????[/quote:21538e53b6] volgensmij doet een dvd brander niet op een bepaalde gegio branden. Maar ik heb wat dingen geprobeert en ik kan alleen geen iso bestanden branden op dvd :cry:.Hoe kan je dan het standaart win. brand prog. uitzetten? in nero infotool zegt hij dat het een gewoone lege cd is na het branden.Is er een programma waarmee ik iso bestanden (en meer van dat soort formaten) op de hardeschijf kan uitpakken
Link naar reactie
[quote:fcaecc88ea="pascal7"]Hoe kan je dan het standaart win. brand prog. uitzetten? [/quote:fcaecc88ea] Start > Deze computer. Klik met rechter muis knop op de dvd brander > Eigenschappen. Tab blad Opnemen. Op dit station mogen opnames op cd worden gemaakt. Uitvinken. [quote:fcaecc88ea="pascal7"]Is er een programma waarmee ik iso bestanden (en meer van dat soort formaten) op de hardeschijf kan uitpakken[/quote:fcaecc88ea] Ja, met [url=http://www.download.com/1200-2001-5057522.html]WinRAR.[/url] Edit: Een Nederlandstalige Evaluatie kopie van [url=http://www.rarlab.com/]WinRAR[/url] is [url=http://www.rarlab.com/rar/wrar341nl.exe]hier[/url] te downloaden.
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...