Ga naar inhoud

Mijn printer wil na een opdracht een testpagina afdrukken


Aanbevolen berichten

Iedere keer als ik een printopdracht geef, dan print hij eerst netjes alle bladzijdes van de opdracht, maar daarna wil hij iedere keer een testpagina afdrukken. Hoe krijg ik dit weg (aub geen oplossingen als herinstalleren, dat doe ik als laatste en kan ik zelf ook wel bedenken) Ik heb een PC met winXp home SP1 met een HP deskjet 5652 printer.
Link naar reactie
De inkt is wel 'bijna op', maar zo staat hij al een eeuwigheid. Je kan met die HP het inktverbruik instellen, en omdat ik vaak op gewoon gekoop papier print en zwart-wit gebruik ik haast geen inkt terwijl ik op de hoogste kwaliteit afdruk (wat betreft dpi), maar gewoon het laagst mogelijk intverbruik en zwart-wit met alleen de zwarte cartridge.
Link naar reactie
ik heb geen cartridge vervangen tot nog toe, niet nodig geweest. Door dat lage inktverbruik doe ik al een eeuwigheid (bijna een jaar) met deze cartridges, terwijl ik echt heel veel print. Ik heb met deze set cartridge al rui 1000 pagina's afgedrukt, en daar zaten toch zeker iets van 60 foto's bij of grote afbeeldingen.
Link naar reactie
[quote:834d2659e6="kid jansen"]En plextor, bij HP's heb je geen losse printkop, de "inkttank" is samen met de printkop een geheel, en dat geheel noemt men een cartridge[/quote:834d2659e6] wat jammer he . http://search.hp.com/gwbedut/query.html?hpvc=BE+-+Dutch&lang=nl&qp=url%3Abe/nl/sm&qt=printkop&la=nl&hps=HP+%2B+KMO&hpr=http%3A//welcome.hp.com/country/be/nl/prodserv.html&charset=utf-8&submit.x=0&ctry=be&hph=http%3A//h10010.www1.hp.com/wwpc/jsp/be/nl/howtofind.jsp%3Fseghomename%3DHP+%2B+KMO%26seghomeurl%3Dhttp%3A//welcome.hp.com/country/be/nl/prodserv.html%26segcode%3Dsm&hpn=terug+naar+HP+%2B+KMO&hpl=1&hpa=http%3A//www.hp.com/country/be/nl/contact_us.html&submit.y=0
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...