Ga naar inhoud

pc is zo onstabiel als een ***


Aanbevolen berichten

Hoi, sinds 2 dagen een nieuwe GF4 gekocht, gister deed hij het perfect, maar wou vandaag spellekes spelen.. ho maar : Blauw scherm , de ene vastloper naar de andere... :-? Ik heb de AGP8x editie. Is het niet een beetje super raar dat hij het gister wel goed deed? Maar nu niet meer... Kheb alleen maar ellende met dit ding :cry: . ik heb een 300Watt voeding.. Please help mij, weet het echt niet meer. Elke driver heb ik al geprobeerd, zonder resultaat. Zelfs Windows Reinstall helpt niet.
Link naar reactie
  • Reacties 49
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

[quote:81b9d8b14d="Computerfreakje"]Heb niks overgeklokt. Temperaturen zijn in orde (48 stressed in de bios)... mijn 3,3 V lijn is : 2,95 :o[/quote:81b9d8b14d]En de temperaturen van de videokaart? Voel er anders even aan nadat je je gedegenereerd hebt. En je andere voltlijnen? [quote:81b9d8b14d]Ik verplaatst de topic want het probleem kan van alles wezen Computerfreakje kenende.[/quote:81b9d8b14d] :P
Link naar reactie
[quote:eb4581c654="pcguy"]Andere voltages posten, Ik snap het niet meer, je 9200se was kapot en daarna had je een ti4200, nu heb je weer een nieuwe? :-? Bovendien als dit een nieuwe is, dan heb je vast nog wel RMA?[/quote:eb4581c654][quote:eb4581c654]Ik snap het niet meer, je 9200se was kapot en daarna had je een ti4200[/quote:eb4581c654] Ja klopt , dat is deze ;)
Link naar reactie
En zoals interficior ook al vroeg, wat staat er op je BSOD?? Gebeurd er nog iets raars (artifacts oid) als je 3dmark draait, of kan dit ook niet?? Kun je een andere voeding proberen?? Ik dacht dat er een hele tijd geleden een in de C!T stond dat je bij een instabiel systeem bij gamen van agp8x naar 4x kon gaan. Sowiso merk je er niet iets van in de prestaties. EN ook problemen als je een tafelventilator op je videokaart laat blazen (al hoewel ik verwacht dat je bij oververhitting geen BSOD's krijgt).
Link naar reactie
[quote:bdace79e8a="pcguy"]Ik snap het niet meer, je 9200se was kapot en daarna had je een ti4200, nu heb je weer een nieuwe?[/quote:bdace79e8a]Die Radeon was helemaal niet stuk, die wilde in dat Mobo alleen niet op AGP 8X draaien. Het zou me dus niks verbazen dat die GF4 ook niet helemaal lekker op AGP 8X wil draaien op datzelfde bord. Ik zou dus proberen om een aantal stabiliteitstesten op AGP 4X draaien, voordat je de voeding e.d. gaat wisselen.
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen


×
×
  • Nieuwe aanmaken...