Ga naar inhoud

Behuizing met 12 cm fans..


Aanbevolen berichten

Hoi allemaal, ik zou graag wat advies van jullie willen. Ik wil graag een nieuwe case kopen aangezien ik de airflow wil verbeteren in mn kast. Alles is beetje te krap geworden in mn kast en t word allemaal beetje heet. Stressed word mn cpu 65 graden :p.. naja geen vastlopers dus ik vind t geen probleem. Maar heb het idee dat de kast gwoon geen goede airflow heeft. Nu met de HCC wil ik dus een nieuwe kast kopen. Het liefst met 2 stildraaiende 120 mm fans.. ik heb deze gezien van antec: [img:4117db3faf]http://www.materiel.be/news/temp/superlanboy.jpg[/img:4117db3faf] Zoals je kan zien.. vooraan 1 met een blauwe led. En achteraan 1 zonder led! Mijn vraag is nu zijn er nog meer van deze kasten ? ik heber nu pas 2 gezien.. deze van Antec dan een eentje van een vaag onbekend merk! Wie o wie weet er nog meer zo dat mn keuze wat breder kan worden dan 2 kasten.1?[/img]
Link naar reactie
de antec heeft ook een goede airflow maar deze is wat goedkoper en heeft ook een 12cm fan van voren.. de coolmaster Centurion CS-1 [img:787092581b]http://www.challengecomputers.nl/pix/CC14612.jpg[/img:787092581b] PS kijk eens hier: http://www.perfect-systems.nl/producten.asp?productgroep=Behuizingen http://shop.freezinghardware.nl/index.asp?Pagina=00002&CatID=14 zo zijn er nog meer sites met veel kasten gewoon van site naar site gaan.. en je kan beginnen bij http://www.tweakers.net/pricewatch en dan voor behuizingen te kiezen er staan er veel dus zoek maar uit.. 8)
Link naar reactie
[quote:1a42208686="oeroe"] [quote:1a42208686="Vandread"]diameter? denk eerder de lengte ;) [/quote:1a42208686] dit is >> ?? :o [/quote:1a42208686] Moet je ff lezen, of stuur ik voor jan-met-de-korte-achternaam linkies mee ... :-? Dit is de cross flow fan, lengte 30 cm. @Vandread, je hebt gelijk: ik ben ff van de wijs gebracht door die uitsparing aan de zijkant van die kast met een diameter van plm. 30 cm. :wink:
Link naar reactie
Ik moet zeggen dat ik die Lanboy wat vind tegenvallen, ik heb hem zelf kortgeleden aangeschaft voor €99,- Hij is erg licht (aluminium); TE licht eigenlijk; als je het deurtje opent wiebelt ie op zijn zachte rubberen voetjes. Hij is redelijk stil, harde schijven met rubber ringetjes opgehangen. De zijpanelen zijn lastig te verwiijderen, ze vervormen onder de geringste druk etc. Verder weinig ruimte rond het mobo Van Antec had ik eigenlijk meer verwacht, misschien wel teveel voor die prijs.
Link naar reactie
[quote:7d84f3af5d="Ochem@n"]Ik moet zeggen dat ik die Lanboy wat vind tegenvallen, ik heb hem zelf kortgeleden aangeschaft voor €99,- Hij is erg licht (aluminium); TE licht eigenlijk; als je het deurtje opent wiebelt ie op zijn zachte rubberen voetjes. Hij is redelijk stil, harde schijven met rubber ringetjes opgehangen. De zijpanelen zijn lastig te verwiijderen, ze vervormen onder de geringste druk etc. Verder weinig ruimte rond het mobo Van Antec had ik eigenlijk meer verwacht, misschien wel teveel voor die prijs.[/quote:7d84f3af5d] maat van me heeft m ook.. zal is ff kijken naar die opmerkingen van jouw. Dat deurtje vind ik iig ook vrij overbodig.. helemaal dat loze vakkie. waarje iets kan opbergen... ?!?
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...