Ga naar inhoud

Nieuwe geluidskaart, maar heeft dit wel zin?


Aanbevolen berichten

Beste medeforummers, Ik kan een hercules DIGIFIRE 7.1 kopen maar ik zit me een btje af te vragen of dit wel zin heeft. Ik heb namelijk een 2.1 boxen set (altec lansing 621) en maak momenteel gebruik van de onboard geluidskaart die op me moederbord zit (asus p4c800-e deluxe). Dus krijg ik een betere geluidskwaliteit te horen als ik deze geluidskaart aanschaf?
Link naar reactie
http://www.altec-lansing.com/product_details_intl.asp?pID=621&region=europe&country_code=nl http://europe.hercules.com/showpage.php?p=58&b=0&f=1 http://nl.asus.com/prog/spec.asp?langs=10&m=P4C800-E%20Deluxe [i:253dc08d6e]AI Audio -ADI AD1985 SoundMAX 6-kanaals CODEC -Audio Sensing en Enumeration Technologie -support S/PDIF out interface[/i:253dc08d6e] Zou iets uit kunnen maken, dat onboard sound is niet state-of-the-art, terwijl de speakerset wel van prima kwaliteit is.
Link naar reactie
Ik heb een tijdje geleden een Audigy 2 ZS gekocht, en naar mijn mening ben ik er zeer veel mee opgeschoten. Ik heb een Harman / Kardon 2.1 speakerset aangesloten en nog een oude 4.1 van Creative staan. Ik merk het verschil zeer zeker, maar ik ben dan ook zeer gevoelig voor mooi geluid. Het kost wat, maar bijvoorbeeld een Onkyo radio is een stuk beter dan mijn Sony.. (de kenners weten wel wat Onkyo, Bose e.d. is) Ik heb dan ook nu mijn gewone radio nog amper aan staan.. Mijn ouders hebben een Onkyo stereo van tig jaar oud maar is beter.. Om dus even kort te zeggen: als je goede speakers hebt en graag geluid hoort, doe je er goed aa neen mooie geluidskaart te kopen.
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...