Ga naar inhoud

webcam onder de 60 euro


Aanbevolen berichten

Hou voor dit type informatie de diverse tijdschriften op pc-gebied in de gaten (c't, computertotaal, pcm etc. en diverse Duitse en Engelse uitgaves), met enige regelmaat worden webcams getest. Ook diverse websites zijn actief met testen van diverse hardware: www.hardwareinfo.nl , www.tomshardware.com , www.anandtech.com enzovoort. Voor diverse oudere tests is de bibliotheek een mogelijkheid om ze te kunnen inzien, of probeer verzamel cd's/dvd's van oudere uitgaven te bemachtigen via de diverse kanalen.
Link naar reactie
De Logitech Quickcam Messenger of Quickcam Express zijn wel zo'n beetje het beste wat je onder de € 60,- kan krijgen. Ga in ieder geval niet voor zo'n Sweex gevalletje ook al worden ze zogenaamd goed getest. Die tests van tegenwoordig stellen toch al niet zo veel meer voor in bladen als C!T e.d. Dan kun je idd beter beter kijken naar die sites waar Jaap H het over had. Ik had laatst een 'Sweex probleempje' bij iemand waar het ding het in geen enkel geval deed met MSN Messenger.
Link naar reactie
Sweex USB 2.0 Webcam 1.3 Megapixel is voor minder dan 30,00 euro te koop. Dat is een van de weinigen die USB-2 ondersteunt. En dat maakt nou juist heel veel goed t.o.v. al die andere en duurdere cams die USB-1 zijn. In mei 2004 was dit veruit de beste webcam in een grote test van PCMagazine. Kijk maar eens bij de website van Sweex.nl Eigen ervaring: supergoed.
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...