Ga naar inhoud

De ultieme game muis


Aanbevolen berichten

Speciale muismatjes? wist helemaal niet dat die er waren, dadelijk eens even googlen op Steelpad 4d :) Ik krijg morgen mijn MX510 muis binnen, als ik zo her en der op Internet lees moet dit wel een van betere game muizen wezen. [Edit]Bedankt voor de tip Boerke, ik heb net een Steelpad S4 besteld :)
Link naar reactie
de MX510 is DE muis op dit moment als de laatste Best Buy Guide van Tweakers.net deze muis aanbeveelt voor de High-End Gamesystemen, dan kan er niet veel mis mee zijn ;) ik gebruik de MX 500 (maar zonder de Mouseware) en die vind ik beter dan de Intellimouse van Microsoft [b:067a717e12]Muis: Logitech MX510 Optical Mouse (USB) - € 38,- Nu Logitech eindelijk de opvolger van de gamemuis MX500 in de winkels heeft gekregen, is het tijd voor een wisseling van de wacht. De nieuwe baas in gamemuisland is de Logitech MX510. Met een verbeterde precisie en uiterlijk kan men zonder al te veel problemen de een-na-het-andere fragrecord aan flarden gaan schieten. Voordat men echter blindelings deze muis aan gaat schaffen, een wijs advies vooraf. Probeer de muis eerst even uit in een winkel en grijp dan definitief naar de pinpas om de muis mee naar huis te mogen nemen.[/b:067a717e12]
Link naar reactie
even voor de duidelijkheid... KOOP DE LOGITECH MX 510!!! das de beste muis van dit moment ik ga m ook halen mijn muis is stuk (kan alleen nog maar naar benede en omhoog :-? ) ik heb m even mogen testen en je glijd zo lekker en hij ligt ook nog eens lekker in de hand... 8) kortom als je flink wil gamen en geen RSI wilt is de MX 510 ZEKER EEN AANRADER!! zo das duidelijk lijkt mij... :lol:
Link naar reactie
misschien als er animo is een C!T fragmatch :P 5 on 5 ofzo :lol: maargoed dit is meer voor het gameforum De MX510 is erg precies, dus dan speelt ie extra relaxed op 0,1 sens (ik speel op 4 ofzo, anders draait ie niet echt snel :P, toen ik nog n00b was ging ik steeds hoger :D ik ben tot 14 gegaan, maat van me ergens in de 20 :P)
Link naar reactie
  • 1 maand later...

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

×
×
  • Nieuwe aanmaken...