Ga naar inhoud

Wie weet een goede scanner?


Aanbevolen berichten

Hoi, ik doe veel grafisch werk op m'n computer. Ik was altijd erg tevreden met mijn hp scanjet 5300 totdat die stuk ging. Ik heb dan maar een nieuwe gekocht, scanjet 4500c maar daar ben ik HELEMAAL niet tevreden mee! Hij heeft een kleinere glasplaat (A4, mijn oude was net iets groter), je werkt met een 'hp director' waar ik niet op zit te wachten (omslachtig en je wordt bijna gedwongen het ingebouwde beeldbewerkingsprogramma te gebruiken maar ik werk liever met Photoshop) en sinds installatie vertoont mijn computer problemen! :evil: Dus pleeeaaaase, weet iemand een goede scanner, liefst met een iets grotere glasplaat, en zonder zo'n 'hp director' met fotobewerkingsprogramma??? Alvast bedankt, Saskia
Link naar reactie
Probeer het eens met BeeldVue, een alternatief driver programma. Ik zelf heb grote problemen om een HP3300C aan de praat te krijgen met de officiele software van HP. Door dit progje draait mijn scanner als een zonnetje en ik denk dat het ook mogelijk is om bestanden door te sturen naar jouw beeldbewerkings programma. http://www.hamrick.com/ Misschien het proberen waard.
Link naar reactie
Als je tevreden was met de 5300, dan is misschien de [url=http://www.hp-expo.com/nl/dut/products/scanjet/c8517a.html]5400[/url] of de [url=http://www.hp-expo.com/nl/dut/products/scanjet/c9929a.html]5500[/url] wat voor je. De 5500 heeft ook een invoer waarmee je een serie foto's achter elkaar kunt scannen (10x15cm denk ik). Als je echt groter wilt scannen is een A3-scanner een idee. Wel een stuk duurder. Maar [url=http://www.epson.nl/product/imaging/gt10000p/]Epson[/url] heeft een paar types.
Link naar reactie
[quote:b1e79f61c8="Saskia_Voogels"]Bedankt voor jullie reacties. Het Beeldvue-programma ziet er goed uit, helaas ondersteunt die niet de 4500c die ik heb. :( Zal een ander stuurprogramma zoeken. Hebben jullie trouwens ook die 'HP dirigent' of zit die niet standaard op elke nieuwe HP scanner? Groetjes Saskia[/quote:b1e79f61c8] Dat klopt dit geldt ook voor de 3300c, hij wordt niet ondersteund. Maar toch werkt het als een zonnetje bij mij. Dus niet geschoten altijd mis. En in de onderwereld is wel aan regristratie te komen. :wink:
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...