Ga naar inhoud

3D en grafische Krachtpatsers... waar en welk merk?


Aanbevolen berichten

Om nog even offtopic door te gaan :oops: Turbulence, wat is er bekend over die nieuwe Epox boarde, de releasedate etc. ? En voor de Topicposter, ik zou vooral naar de ATI kaarten kijken, maar let dan wel heel goed op de levering van die kaart. Die van mij heb ik begin februari besteld (9500pro) en moet nu waarschijnlijk nog 1.5 week wachten :cry: //Wat een reclame allemaal in deze topic trouwens :-?
Link naar reactie
[quote:42920d6f79="cHiLlaH"]toch kan je hierdoor problemen krijgen met je videokaart... Geintegreerde GPU chip is niks...[/quote:42920d6f79] je kan hem gewoon disablen, dus dat zal wel meevallen.... //Elgerv: er komt waarschijnlijk een 8RDA3+, wordt officieel aangekondigt op CeBit op 3 Maart heb ik begrepen de 8RDA3+ krijgt nu Dual Ethernet (nVidia en Realtek), en 2x SATA. Blijkbaar ook RAID, maar waarschijnlijk (helaas!) wordt dat SATA RAID. De MCP-T SB wordt vervangen voor een MCP. Oftewel, geen SoundStorm onboard :cry:. Geluid wordt dan verzorgt door een C-Media 9739a. waarom ze dat hebben gedaan weet ik niet, misschien omdat het dan te duur werd... en de 8RGA+ wordt een dezer weken verwacht bepgreep ik... de 8RDA borden zijn haast overal niet meer leverbaar, en zullen dan vervangen worden, door of de 8RDA3 of de 8RGA...
Link naar reactie
Mooi, dan wacht ik nog maar de reviews af van die Epox borden. Ik ben toch eerst een weekje boarden, wat dat betreft kan ik nog wel even wachten. Daarbij komt nog dat ik m'n videokaart (besteld 2 februari, 9500pro) pas begin maart kan verwacht :evil: :evil: //dus om even ontopic verder te gaan :wink: , let goed op de leveringsdata van die ATI-kaarten.. De 9500pro van club3d is op dit moment bijv. zeer slecht leverbaar; mijn wachten duurt nu dus al 3 weken waar nog naar mijn vermoeden ±2 weken bij komen.
Link naar reactie
Wow... nu hoor ik hier een nieuwe Term vallen die ik nog niet ken.... EPOX???? :o Ik denk toch dat als dat type bord uitkomt op de markt dat het dan voor de eerste paar maanden, misschien wel een jaar onbetaalbaar zou zijn. In de tijd dat ik nog bij IBM werkte, hadden ze het toen al over boards gemaakt van glasvezels. Alles op licht snelheid. Tja... ik weet niet of dat wel zou werken.
Link naar reactie
[quote:74a64d1a80="Tomb Raider fan"]Wow... nu hoor ik hier een nieuwe Term vallen die ik nog niet ken.... EPOX???? :o Ik denk toch dat als dat type bord uitkomt op de markt dat het dan voor de eerste paar maanden, misschien wel een jaar onbetaalbaar zou zijn. In de tijd dat ik nog bij IBM werkte, hadden ze het toen al over boards gemaakt van glasvezels. Alles op licht snelheid. Tja... ik weet niet of dat wel zou werken.[/quote:74a64d1a80] huh??? die snap ik even niet..... Epox is al een tijd een gevestigd merk op de moederborden markt.... dit bord wordt echt niet onbetaalbaar hoor, rond de 150-180 Euro denk ik.... de Nforce chips is ook niks nieuws... is gewoon een supersnell chip die net een maandje of 3 op de markt is.. waren de Via KT chipsets grotendeels mainstream, nu neemt Nforce 2 dat helemaal over.... wordt tijd dat Via ook weer eens weer met een snelle brug op de markt komt....
Link naar reactie
Sorry maar ik dacht dat EPOX een type board was die nog in ontwikkeling is. Nee de enige merken die ik ken zijn dus ASUS(tek) en MSI. Ergens ben ik denk ik dus nog een rookie op dit gebied. Games zijn meer m'n pakkie an, maar na een paar jaar alleen maar spelen van games wil ik nu eigenlijk dus die industrie in gaan. Tja... nu heb ik wel contact met een bedrijf in Engeland die verantwoordelijk is voor de game waar ik dus fan van ben, en een paar van de gasten die daar werken hebben mij zoal verteld wat ik dus moet doen om er een kans te krijgen om erin te komen. Tja, helaas heb ik de financiën niet om een studie te volgen (Wat zijn die studies belachelijk duur zeg :( ) Al zou ik dat zo graag willen omdat met zon papiertje je een betere kans maakt. Dus doe ik het nu zelf alleen computer power is wat schaars. Vandaar dus deze topic die ik heb geopend. 'Wat het nu zal worden... Asus, MSI, Epox... misschien ben ik beter af met een Silicom graphics computer... okee, okee... ik weet het, die dingen zijn vet duur. volgens mij zijn ze niet eens te koop in Nederland :lol:
Link naar reactie
[quote:4666239159="Black Shadow"][quote:4666239159="turbulence"]...de chipset is makkelijk tot over de [b:4666239159]230 FSB[/b:4666239159] te drukken ([b:4666239159]als alles verder ook meewerkt natuurlijk[/b:4666239159])...[/quote:4666239159] Dit bedoelde ik dus met de 1e ;) :)[/quote:4666239159] ja, probleem is dat mn mobo niet mee wil werken met die 230 FSB :cry: volgende week Voltmod doen op mn mobo, eens kijken of we de NB wat omhoog kunnen krikken 8)
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...