Ga naar inhoud

nieuwe aldi pc


Aanbevolen berichten

  • Reacties 48
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

ik heb er zelf nog nooit 1 gekocht maar die aldi pc's zien er echt niet slecht uit voor hun geld, de rede daarvoor is dat ze ten eerste alle onderdelen in grote hoeveelheden kunnen aankopen en dat ze bijna geen winst maken op die pc's het zijn gewoon klantenlokkers. Ik heb wel eens gelezen in pc-magazine dat er in de vorige versie slechts drie pci sloten zaten dus dat het mobo een beetje van een lowbudget spul was (maar daarom niet slecht)
Link naar reactie
De laatste ALDI-Pc hebben wij gekontroleerd op onderdelen, en wat bleek? De ALDI VERKOOP-prijs lag onder de AANKOOP-prijs van de betere Computer bakkers. Stak helemaal A-Klasse materiaal in. Niemand begrijpt hoe ze het tegen die prijzen kunnen verkopen, tenzij natuurlijk met medewerking van de respektievelijke invoerders/fabrikanten. Het is echter gewoon de betere detailhandel onderkruipen. Maar, ere wie ere toekomt: ze waren tot nu toe fantastisch.....
Link naar reactie
[quote:f532c6a830="DLiekens"]De laatste ALDI-Pc hebben wij gekontroleerd op onderdelen, en wat bleek? De ALDI VERKOOP-prijs lag onder de AANKOOP-prijs van de betere Computer bakkers. Stak helemaal A-Klasse materiaal in. Niemand begrijpt hoe ze het tegen die prijzen kunnen verkopen, tenzij natuurlijk met medewerking van de respektievelijke invoerders/fabrikanten. Het is echter gewoon de betere detailhandel onderkruipen. Maar, ere wie ere toekomt: ze waren tot nu toe fantastisch.....[/quote:f532c6a830] Waarschijnlijk, omdat de onderdelen in Duitsland goedkoper zijn. Daar haalt bijv. ook Gistron zijn onderdelen en lagere prijs vandaan. Met dat verschil, dat de Aldi PC gewoon in een nederlandse winkel te koop is en als je je bestelling van Gistron zelf wilt afhalen, dit afhalen gebeurt op duits grondgebied, ongeveer 50 meter over de duitse grens. Jan K
Link naar reactie
Weet iemand ook nog wat zo'n aldi pc eigenlijk kost? Ik dacht zelf iets van 1299 euro. Lijkt me dan ook wel leuk om te kopen, de vorige serie had 2.67Ghz/120gb/512 ddr/gf 4 Ti4200 als ik het goed heb.. Dus kan ik ook goed die pc kopen, en dan als de garantie afgelopen is dus over een jaar er een nieuw moederbord in gooien en ook een mooiere kast erbij kopen. :)
Link naar reactie
  • 2 weken later...
Houd ook www.supermarktcomputer.de in de gaten. Zij weten meestal vrij snel wat er uit gaat komen en wanneer (de Duitse Aldi's hebben (ongeveer) op de dezelfde tijd de pc in de actie. Ik heb trouwens een p3 667 van de aldi en werk er nog dagelijks mee, alleen de processorkoeler is nu gaar dus er moet een nieuwe op. Maar voor de rest werkt alles nog prima en dat is best goed na meer als 3 jaar intensief gebruik.
Link naar reactie
Dat het goedkoper is bij Aldi, ligt volgens mij in het feit dat het "meeverkocht" wordt. Ik bedoel: er is geen extra personeel voor nodig om het te verkopen. Ook de service is volgens mij minimaal. Als je dus in de garantie periode een probleem heb, ben je hem weken kwijt. Als je een pc bij de pc boer om de hoek koopt die een eigen reparatie afdeling heeft; een paar dagen.
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen


×
×
  • Nieuwe aanmaken...