Ga naar inhoud

D, E, F partities kwijt


Aanbevolen berichten

Als je boot vanaf floppy probeer dan FDISK. Pas wel op en doe het alleen op de volgende methode: a:\FDISK Antwoord ja op het vraag of je ondersteuning voor FAT 32 wil. Druk in het volgende scherm ALLEEN op 4 (alle partities tonen) Vind je hier ook alleen C: primaire partitie dan zijn de overige op de een of andere manier gewist. Mogelijkheden zijn bijv. een virus. Vind je hier alle vier de partities dan kan je proberen met geschikte software de data terug te krijgen. Is dat niet belangrijk moet je D,E,F opnieuw formateren.
Link naar reactie
als je nou gelezen had, dan zijn er al een paar oplossingen/probeersels aangeboden.. - heb je Fdisk al gedraaid???? - virusscan gedraaid kan evt een virus zijn, wat me wel onwaarschijnlijk lijkt, want er zijn altijd processen die draaien op dat moment, en dan kan ie niet zomaar de partities deleten... en met FDISK??? hoeveel partities staan daar??? ga anders even naar www.bootdisk.com en download even bootdisk... draai dan Fdisk, en post dan je bevindingen weer...
Link naar reactie
  • 1 maand later...
[quote:b8204d05e8="J.A.Maurer"]Als je bij de DOS prompt C:\>[color=blue:b8204d05e8]D:[/color:b8204d05e8] intypt moet er D:\> komen te staan.[/quote:b8204d05e8] Niet als er een cd speler is ingebouwd en er geen cd in zit en geen atapi driver is geinstalleerd. Maar BTW DEPOM. Wat was nu het probleem? Waren ze weg; onzichtbaar of iets anders. De mensen hebben je geprobeerd te helpen hier, dus het zou ook wel leuk zijn om te vertellen wat er nu precies aan de hand was.
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...