Ga naar inhoud

Aanbevolen berichten

Hi, Ik heb een probleem, mijn harde schijf is gecrasht (IBM Deskstar 40 Gb, 7200rpm). Hij maakt alleen nog maar een piepend geluid, maar bij het opstarten krijg ik alleen maar de melding, insert system disk. Hij wordt dus niet meer gevonden. Ook wanneer ik hem als slave op een andere computer aansluit wordt hij niet gevonden. (piepen wel). Ik heb er enorm veel data opstaan en nagelaten om op tijd een back-up te maken. De vraag is dus: zijn mijn bestanden nog te redden?
Link naar reactie
[quote:eb4c8c77f3="Wim Sturkenboom"][quote:eb4c8c77f3="spiderned"]Kan aardig in de papieren lopen (bij hun).[/quote:eb4c8c77f3]Heb eens iets gelezen van iemand die door hun gratis (telefonisch) geholpen was. Maar die schijf was fysiek nog wel in orde, meen ik. [quote:eb4c8c77f3="spiderned"]kijk eens op mijn site.[/quote:eb4c8c77f3]Lijkt wel spam :-? 8)[/quote:eb4c8c77f3] Wat bedoel je daar mee?
Link naar reactie
tsja, ik probeer de vraagsteller alleen maar te helpen. Meer niet. En waarom zou je dan wel naar een andere site mogen linken en niet naar die vanjezelf. Oke, is snap ook wel dat het commercieel is, maar dat zijn bijna alle sites. Bovendien zet ik geen link in de tekst, maar verwijs alleen maar naar mijn site. En in al die posts die ik op dit forum heb geplaatst heb ik het misschien maar 4 keer gedaan. En dan alleen als ik de vraagsteller geen beter antwoord kon geven of hem op weg wilt helpen. Maargoed, de mods moeten er maar over beslissen.
Link naar reactie
:D Ok iedereen bedankt voor de tips, ik weet inmiddels dat hij fysiek gecrasht is en dat dat alleen door specialisten is te repareren, want daarvoor moet hij open. De kop loopt namelijk aan op de schijf. Dat kost dus geld :-? , maar is niet onmogelijk. p.s. kunnen Wim Sturkenboom en Spiderned hun discussie niet in hun eigen berichtenmap voortzetten? (evengoed bedankt voor de tips)
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...