Ga naar inhoud

Te kleine miditower


Aanbevolen berichten

[quote:80b8091a90="Tarden"][quote:80b8091a90="weert114"]Owja,nog ff een detail: Er zitten bij mij aan de voorkant maar 2 usb aansluitingen. En nog ff een vraag: Wie weet waar ik ergens van die kapjes kan krijgen voor mijn dvd speler en brander? Ze zijn allebei van Acer. Diskettefrontjes zal geen probleem zijn denk ik.[/quote:80b8091a90] Het beste kun je even op de site van Lian Li zelf kijken. Als het goed is gaat deze link naar de frontjes: http://www.lian-li.com/product.php?pcid=69&secid=151 Zullen in principe wel in NL leverbaar zijn allemaal. Alleen, niet voor niet alle spelers zijn frontjes beschikbaar. Niettemin kan het 'toevallig' wel passen, maar dan moet je wel erg goed kijken voordat je de gok waagt natuurlijk. Een opmerking nog over die frontjes. Ik heb op internet wel her en der gelezen dat die frontjes niet een super resultaat geven. Als je er vanaf een bepaalde hoek naar kijkt, schijn je toch de achterliggende beige kleur van de speler zelf nog te kunnen zien. Lijkt me ook logisch daar het zg. plakfrontjes zijn. Wordt dus nooit zoals een origineel frontje. Een alternatief wat denk ik mijn voorkeur zou hebben, is zwart. Alu tegenover zwart vind ik best mooi en op de Lian-Li's zit bovenaan ook die zwarte carbon rand. Past ook daar wel aardig bij lijkt me zo. En zwarte CDRW, DVD, CDROM zijn tegenwoordig best goed te verkrijgen.[/quote:80b8091a90] Ja,zwart is idd ook wel mooi ja,met aluminium! Maar om daarvoor een nieuwe brander en dvd aan te schaffen zie ik niet echt zitten. Alhoewel,echt duur zijn die tegenwoorig ook weer niet. Zal is ff rondneuzen.
Link naar reactie
[quote:e950ff763b="weert114"]Wilde eerst nooit investeren in een goede kast,maar heb er beslist geen spijt van. Nu maar hopen dat het Atx formaat nog een tijdje gangbaar blijft![/quote:e950ff763b] Zeker! Ik heb daar eigenlijk geen idee van. Zou dat toch eigenlijk ook wel wat meer over willen weten voordat ik definitief tot aanschaf van zo'n kast over zou gaan. Zou toch wel zonde zijn van al dat geld. Verder ben ik het me je eens dat een investering in een goede kast nooit weg is. Vooral de ruimte en uitneembare onderdelen van zo'n kast vind ik echt onmisbaar nu, terwijl ik daar voorheen nauwelijks aandacht aan schonk. Pas als je het hebt, zie je hoe gemakkelijk het eigenlijk wel niet is :wink:
Link naar reactie
[quote:47d65e5b1f="weert114"]Ja,zwart is idd ook wel mooi ja,met aluminium! Maar om daarvoor een nieuwe brander en dvd aan te schaffen zie ik niet echt zitten. Alhoewel,echt duur zijn die tegenwoorig ook weer niet. Zal is ff rondneuzen.[/quote:47d65e5b1f] Nee, om daar nou meteen alles nieuw voor te kopen lijkt me overdreven. Soms worden die frontjes ook wel los verkocht. Alleen is Asus niet een merk waarvan ik weet dat ze zwarte frontjes leveren. Je zou het natuurlijk altijd eens kunnen vragen aan Asus zelf. Wie weet.
Link naar reactie
[quote:cbd6d5e152="Tarden"][quote:cbd6d5e152="weert114"]Ja,zwart is idd ook wel mooi ja,met aluminium! Maar om daarvoor een nieuwe brander en dvd aan te schaffen zie ik niet echt zitten. Alhoewel,echt duur zijn die tegenwoorig ook weer niet. Zal is ff rondneuzen.[/quote:cbd6d5e152] Nee, om daar nou meteen alles nieuw voor te kopen lijkt me overdreven. Soms worden die frontjes ook wel los verkocht. Alleen is Asus niet een merk waarvan ik weet dat ze zwarte frontjes leveren. Je zou het natuurlijk altijd eens kunnen vragen aan Asus zelf. Wie weet.[/quote:cbd6d5e152] Heb er voor mijn dvd speler al ééntje gezien. Voor diskettedrive ook. Voor m'n brander wordt het moeilijker denk ik. Die is al 2,5 jaar oud. En het is [b:cbd6d5e152]Acer[/b:cbd6d5e152] ipv Asus :wink:
Link naar reactie
[quote:adcfb6148f="weert114"]Owja,nog ff een detail: Er zitten bij mij aan de voorkant maar 2 usb aansluitingen.[/quote:adcfb6148f] Maar dat vind ik dan weer vreemd. Want op alle reviews die ik kan vinden op internet hebben ze het over 4 front usb aansluitingen. Niet dat je ze nou allemaal kan/gaat gebruiken, maar toch. Hoeveel versies van die PC-60 zijn er eigenlijk wel niet?
Link naar reactie
[quote:da565338b5="weert114"]Heb er voor mijn dvd speler al ééntje gezien. Voor diskettedrive ook. Voor m'n brander wordt het moeilijker denk ik. Die is al 2,5 jaar oud. En het is [b:da565338b5]Acer[/b:da565338b5] ipv Asus :wink:[/quote:da565338b5] Ai, pijnlijk :lol: Maar met een 2,5 jaar oude brander durf je wellicht zelf al wel de kwast ter hand te nemen :wink:
Link naar reactie
[quote:64946fcab3="Tarden"][quote:64946fcab3="weert114"]Owja,nog ff een detail: Er zitten bij mij aan de voorkant maar 2 usb aansluitingen.[/quote:64946fcab3] Maar dat vind ik dan weer vreemd. Want op alle reviews die ik kan vinden op internet hebben ze het over 4 front usb aansluitingen. Niet dat je ze nou allemaal kan/gaat gebruiken, maar toch. Hoeveel versies van die PC-60 zijn er eigenlijk wel niet?[/quote:64946fcab3] Ik weet het niet,maar ik krijg het idee dat ze nogal eens wijzigingen doorvoeren aan zo'n model,of ze halen overal de boel door elkaar. Ik las op Tweakers.net ook een test van mijn kast,en daar stond dat er hout op het voorfront zat ipv het carbon dat er bij mij opzit. Heb echt maar 2 usb aansluitingen,aan de voorkant. Maar ik gebruik ze toch niet.Owja,ze zijn geloof ik ook geschikt voor usb 2.0. Kweenie of daar verschil in zit trouwens,wat alleen kabels betreft tenminste.
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...