Ga naar inhoud

Aanbevolen berichten

uitgaande connector van je voeding? denk niet dat veel pc's dat hebben. Persoonlijk heb ik een grote contact doos met overspanningsbeveiliging enzo en daar heb ik de hele zooi op aangesloten. Weet je tenminste zeker dat die zooi geen stroom meer vreet als je hem uit hebt, en al die losse adapters van je boxen\printers\scanners e.d. zitten dan ook zonder stroom :) 1 knop en alles springt aan, helaas alleen mijn pc nog niet, kan geen optie vinden in de bios :( Boot on Power On oid ;)
Link naar reactie
nodig 1 tang, 1 schroevendraaier en een passende steker. knip of schroef de steker van de verdeeldoos en monteer de passende steker aan het snoer. steek nu het snoer in de voeding en sluit op de verdeeldoos de gewesnte apparaten aan zoals monitor en je boxen. als je alle apparaten nu aanzet hebben ze voedingspanning en wanneer de pc wordt uitgezet niet meer. Helaas zijn er ook voedingen die de 230v van de voeding doorgelust hebben in dat geval pech want dan staat daar altijd spanning op en gaat het feest niet door. (even testen dus met bv je monitor of een natte vinger)
Link naar reactie
Je hebt ook Master/slave stekkerdozen. Als dan de Master, in dit geval de pc, wordt aangezet, worden automatisch de slave's ook ingeschakeld. Als de Computer dan weer uitgezet wordt, gaan alle andere apparaten op het stekkerblok ook meteen uit. Voorbeeld hiervan is de "POWER MASTER 520" van Trust. Eigenschappen Beschermt PC's en andere apparatuur tegen schade door overspanning en spanningspieken Automatische spanningsinschakeling voor uw monitor, luidsprekers en printer als uw computer in en uit wordt geschakeld Ook geschikt voor Hifi-installatie, verlichting en andere toepassingen met inschakelcontrole Dankzij schakeling voor instelbaar vermogensniveau geschikt voor elke configuratie Ingebouwde zekering en hoogfrequentfilter voor optimale bescherming 10.000 Euro garantie op aangesloten apparatuur Kindveilige aansluitingen
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...