Ga naar inhoud

muis doet vreemd


Aanbevolen berichten

Dan is er echt wat mis met de muis, want een nieuwe driver voor een seriele poort bestaat niet. Seriele muizen zijn oud, dus hij is gewoon aan het overlijden. En of je nog een seriele muis in een winkel kan kopen......................... Ga op zoek naar een 2e hands of koop een ps2 muis met verloopstekker in de doos. Wil je perse een andere seriele muis, dan kan je er gratis 1 bij mij op komen halen. Ik heb er hier geloof ik een stuk of 15.
Link naar reactie
Heb een PS2 muis, ook met een eigen leven. Ligt aan de muis. Andere muis verhelpt probleem. Muis aan laptop geeft dezelfde fratsen. Spontaan beweegt de muiscursor soms over het scherm. In het begin was er idd paniek - virus - trojan horse - maar niets van dat alles. Gewoon het type muis dus, zelfde soort muis elders doet het ook.
Link naar reactie
Hoewel het een beetje vreemd is dat het spontaan begint, kan het zijn dat de seriele muis ruzie heeft met je interne modem (als je dat hebt). Als beiden dezelfde interrupt gebruiken heb je een probleem. Oplossing in dat geval: * modem veplaatsen naar een andere "com-poort" (softwarematig; indien mogelijk) * muis verplaatsen naar een andere com-poort (hardwarematig; indien beschikbaar)
Link naar reactie
[quote:6e95883240="Wim Sturkenboom"]Hoewel het een beetje vreemd is dat het spontaan begint, kan het zijn dat de seriele muis ruzie heeft met je interne modem (als je dat hebt). Als beiden dezelfde interrupt gebruiken heb je een probleem. Oplossing in dat geval: * modem veplaatsen naar een andere "com-poort" (softwarematig; indien mogelijk) * muis verplaatsen naar een andere com-poort (hardwarematig; indien beschikbaar)[/quote:6e95883240] //Edit PS Verplaats modem niet van com1 naar com3 of van com2 naar com4 aangezien com1 en com3 een interrupt delen en com2 en com4 ook.
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...