Ga naar inhoud

Welke brander beter?


Aanbevolen berichten

Hallo ik zat op alternate te surfen (want ik wil een brander vragen aan sinterklaas)en ik vroeg me af welke beter was: [url=http://www.alternate.nl/html/nodes_info/cmas02.html/]de MSI[/url],of:[url=http://www.alternate.nl/html/nodes_info/cmab12.html/] de Aopen[/url],óf:[url=http://www.alternate.nl/html/nodes_info/cmaa07.html/]de Asus[/url],of [url=http://www.alternate.nl/html/nodes_info/cmac48.html/]de Cyberdrive[/url].Het moet natuurlijk wel waar voor die ouwe knar z'n geld zijn :wink: .
Link naar reactie
[quote:ba301c8498="Li'l compuguy"]Ik heb het vast fout, maar eigenlijk zijn die Cyberdrive en die MSI toch niet zó verschillig ->het is met de zelfde technologie.En ik wil grag een RW met 16(of hoger)x dus dan valt Lite On af want die heeft dacht ik geen 16xRW(behalve die 52x maar die is té snel en dan klapt er straks nog eens een CD[/quote:ba301c8498] LOL, té snel :D Ik zie je probleem niet, dan brand je toch 'gewoon op 40x' ofzo :P
Link naar reactie
Nu maak je het inderdaad verwarrend, Bosje. Zijn die dan zo moeilijk verkrijgbaar? Hier kan je nog overal CD's en CdRw's kopen vanaf 4x tot ...Ik spreek natuurlijk over een land waar ze DENKEN dat ze het beter weten en kennen. Juist,... Belgie. Zelf Belg zijnde geef ik echter grif toe dat je de beste Forum's, Internet-Informatie, Computer-Informatie etc. nog steeds op *NL vind. Niet mooi natuurlijk dat ik zo negatief ben over mijn landgenoten, maar ik BEN cru, en de waarheid mag ook wel eens gezegd worden. Sommigen in mijn omgeving geven mij trouwens de raad om maar te verhuizen naar Nederland.
Link naar reactie
Ik bedoelde:je hoort toch weleens dat CDR's klappen als je ze te snel draait/brand.En als ik op 40x zou branden,waarom zou ik dan een 52x24x52 kopen?Dan kan ik net zo goed een 40x**x** kopen?En dat van die CDRW's zie ik dan wel want wanneer ik em heb zullen die vast al uit zijn.Dus:ik hoef geen 52x24x52 ivm bang dat de CD klapt en ik wil wel minimaal 16xCDRW omdat ik dat wel zo handig vind,OKE?
Link naar reactie
Ik was ook helemaal niet van plan om een plextor of phillips te kopen want die zijn te duur. Een vriend van mij zei dat die Cyberdrive goed is, ik heb nog nooit van Cyberdrive gehoord,hoewel die wel dezelfde technologie heeft als de MSI(Exaclink).Ik wil zoals al gezegd minimaal 16xRW en niet die 52x24x52 ivm bang dat ie de eerste de beste CDR klapt, ik weet dat dat kan gebeuren, en dan ben ik me geld kwijt,of ik moet geluk en garantie hebben. Oja wat is SD2,want als het een spel is,kijk is in m'n signature.
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...