Ga naar inhoud

Hoe kan een cd-rw schijfje TOCH gewist worden?


Aanbevolen berichten

:D Ik heb een cd-rw schijfje van een vriend gehad, en nadat ik er een kopie van gemaakt had, wilde ik het schijfje wissen. Alleen dit lukte niet, niet in Nero 5, en niet in CloneCD. Het schijfje is in Nero 5 opgenomen, en toch lukt het daar niet mee! :( Weet iemand een andere manier, of programmaatje waarmee het wel lukt? Alvast mijn dank voor het reageren. :wink:
Link naar reactie
[img:c5d5210186]http://www.plaudersmilies.de/rofl.gif[/img:c5d5210186][img:c5d5210186]http://www.plaudersmilies.de/rofl.gif[/img:c5d5210186][img:c5d5210186]http://www.plaudersmilies.de/rofl.gif[/img:c5d5210186][img:c5d5210186]http://www.plaudersmilies.de/rofl.gif[/img:c5d5210186] vage vrienden!!!! mischien op de pc van je vriend of je vraagt aan hem of het op een speciale manier geformateerd is.
Link naar reactie
Het is geen vage vriend, het is alleen niet zo handig om even naar hem toe te gaan, omdat hij in schoonhoven woont! Da`s toch best een eind fietsen. Het is echt een RW, want op het schijfje zie ik duidelijk staan CD-RW74 (van LiteOn). De vraag waarin deze was opgenomen is gesteld, ook de manier waarop! Dit bracht geen verdere oplossing. Nu weet ik dat het om èèn schijfje gaat, en dat het geen probleem is als het niet lukt, maar uit pure nieuwschierigheid wil ik weten waarin het wèl lukt.
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...