Ga naar inhoud

scanjet 3300c met windows xp


Aanbevolen berichten

OK allen ik ben er uit dankzij de support van HP. Netjes een mail gestuurd naar HP en bericht terug gekregen. Inderdaad dus SJ650du.exe downloaden. Ik gedaan maar geen resultaat, foutmelding 2117. Terug gemaild naar HP en het blijkt dat je de oude software moet verwijderen, want de sj650du is een complete installatie. Dit is een zelfuitpakkend bestand dat zich uitpakt naar c:\sj650du. Ga naar dit bestand en ga dan naar de directory dutch. Klik hier op setup en de rest gaat dan vanzelf. Het is van belang dat je het programma installeert in op je c-schijf. Het is verder een officiele installatie dus eerst loskoppen, oude software verwijderen en dan herstarten. Opnieuw installeren via dat 650 bestand zoals beschreven, en dan verder aansluiten, USB en spanning.
Link naar reactie
Mag ik het nog iets gekker stellen? Ik heb een Scanjet 3200c (dus geen USB). WinXP herkent deze niet, maar zegt wel een Umax scanner te hebben gevonden. Die heb ik dus helemaal niet! Als ik dit apparaat verwijder, komt íe toch steeds weer terug na een herstart. Verder heb ik de software (zijn dit wel drivers?) gedownload bij HP en geinstalleerd, maar na reboot zegt WinXP dat deze software NIET XP-gecertificeerd is en dat installatie ten zeerste wordt afgeraden. Zoooo vermoeiend!!! Wie weet evt. oplossing?
Link naar reactie
[quote:b54587c7bc]Verder heb ik de software (zijn dit wel drivers?) gedownload bij HP en geinstalleerd, maar na reboot zegt WinXP dat deze software NIET XP-gecertificeerd is en dat installatie ten zeerste wordt afgeraden.[/quote:b54587c7bc] Gewoon installeren, het gebeurt veel vaker dat Window$ die melding geeft. Meestal hoef je er niets van aan te trekken...
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...