Ga naar inhoud

Fabrikanten, persen mij uit!!!


Aanbevolen berichten

  • Reacties 67
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

Ik heb het gelezen. Het is een welbekend feit dat prijzen per land verschillen, ik heb nooit anders beweerd. Het artikel maakt twee punten: 1) Het is niet dat de fabrikanten ons uitbuiten, het is een kwestie van overleven in een zware concurrentiestrijd. Deze concurrentiestrijd heeft niet alleen lokale prijsstijgingen tot gevolg maar over het geheel flinke dalingen. We mogen dus niet klagen. 2) De ketting ziet er als volgt uit: Fabrikant->distributeur->dealer->consument. Dat betekent dat de band tussen fabikant en dealer indirect is en dus relatief zwak. Het is dus een tegenargument op de stelling van diquydiq dat dealers niet aan het buitenland willen verkopen [i:40d4d6b9a5]omdat[/i:40d4d6b9a5] ze onder invloed van de fabrikanten staan. [quote:40d4d6b9a5]Dat is pas uniek! Hebben ze daar al een patent op aangevraagd? Voor je het weet gaat er een ander - met zo'n stukje, uniek, toegevoegde waarde - mee vandoor... [/quote:40d4d6b9a5] Heeft mammie je niet geleerd stil te zijn als de Grote Mensen een gesprek voeren?
Link naar reactie
[ [quote:465af1a624]Dat is pas uniek! Hebben ze daar al een patent op aangevraagd? Voor je het weet gaat er een ander - met zo'n stukje, uniek, toegevoegde waarde - mee vandoor... [/quote:465af1a624] Heeft mammie je niet geleerd stil te zijn als de Grote Mensen een gesprek voeren?[/quote] :D :) :lol: :P :) :D :lol: :P :D :P :) :lol:
Link naar reactie
[quote:e6869f2243="diquydiq"]Mijn "mammie" heeft altijd over "grote EZELS" - en nooit over "grote mensen" - gesproken... En vandaag-de-dag kan ik, zeer, wel begrijpen - waarom...[/quote:e6869f2243] Dat verklaart waarom jij je zo kinderachtig gedraagt, het is gewoon je opvoeding. Vraag eens aan je moeder of ze ooit aan introspectie heeft gedaan. En nee, dat is geen vies woord. :lol: Dit is even genoeg, ik wacht wel tot iemand weer met een argument aan komt zetten.
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen


×
×
  • Nieuwe aanmaken...