Ga naar inhoud

Fabrikanten, persen mij uit!!!


Aanbevolen berichten

Ik, als niet inwoner van de VS, wordt, simpelweg, uitgeperst!!! Klein voorbeeld: Bij MediaMarkt kost een Rio SP250 MP3 player 270 euro!!! Voor inwoners van de VS (die veel armer zijn, dan anderen op de wereld) - gelden deze prijzen: http://zdnetshopper.cnet.com/shopping/resellers/0-4451920-1411-6913666.html heel het internetgebeuren; richt zich hier eigenlijk op... De rest, is maar bijzaak en mag voor het gelach dokken!!! De fabrikanten hebben ons en het internet in hun macht... We zijn weer terug bij af - internet, heeft ons de gehoopte vrijheid, helaas, niet weten te brengen... Wij, van het goede leven, hebben weer verloren. Triest, maar waar...
Link naar reactie
  • Reacties 67
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

[quote:8dc9e16406="diquydiq"]Wij, als niet inwoners van de VS, worden simpelweg uitgeperst!!! Klein voorbeeld: Bij MediaMarkt kost een Rio SP250 MP3 player 270 euro!!! Voor inwoners van de VS (die veel armer zijn, dan anderen op de wereld) - gelden deze prijzen: http://zdnetshopper.cnet.com/shopping/resellers/0-4451920-1411-6913666.html heel het internetgebeuren; richt zich hier eigenlijk op... De rest, is maar bijzaak en mag voor het gelach dokken!!! Allemaal goed en wel; maar wil jij ook op dezelfde manier leven? Geen sociale bijstand; geen pensioenvoorziening, torenhoge ziekenhuisfacturen; bij de geringste tegenslag (ziekte) draai je voor alles zelf op. Sorry dit is natuurlijk "off topic" Eddy De fabrikanten hebben ons en het internet in hun macht... We zijn weer terug bij af - internet, heeft ons de gehoopte vrijheid, helaas, niet weten te brengen... Wij, van het goede leven, hebben weer verloren. Triest, maar waar...[/quote:8dc9e16406]
Link naar reactie
Deze produkten worden voornamelijk in de VS geproduceerden dan zijn er natuurlijk lagere transport kosten, ook de toevoeging van de belastingen die de nederlandse staat erop doet doen het bedrag verhogen. De US hebben ook grotere inkoopconcerns waardoor de bestelde hoeveelheden hoger liggen en de inkoopprijs dus lager. De fabrikant zelf heeft geen invloed op de verkoopprijs die lokaal wordt gehanteerd. Voordeel voor ons is dat duitse auto´s "goedkoper" zijn voor ons dan voor Amerikanen :wink:
Link naar reactie
[quote:f33f5f8f11="Venzent"]Voordeel voor ons is dat duitse auto´s "goedkoper" zijn voor ons dan voor Amerikanen :wink:[/quote:f33f5f8f11] Hehe, wat moet je daar met een Mercedes of een Porsche als je daar een 7,5 liter Cadillac of Chevy koopt (6m lang en zo :D ), net rijdende huizen. De brandstofprijzen liggen daar ook stukken lager :wink:
Link naar reactie
Robertstam, welke Amerikaanse sites zijn bereid om zaken te doen met niet Amerikaanse inwoners? Fabrikanten verbieden, Amerikaanse online sites, producten te verkopen aan niet US inwoners... Doen zij dit wel: dan worden ze, door de producenten, niet langer van goederen voorzien!!! Zo eenvoudig liggen de feiten!!! Noem jij me maar een Amerikaanse online site die mij wil leveren!
Link naar reactie
Egslim, ik kan jou een goed voorbeeld geven... Ga eens naar http://www.amazon.com en probeer een Rio SP250 player te bestellen, geef een niet Amerikaans woonadres op... Als antwoord krijg je te vernemen dat je pech hebt om op een "verkeerd adres" te wonen! Ga de Amerikaanse sites er maar op na... En de feiten liggen voor het oprappen!!! Naïviteit is - in onze wereld - een der grootste zonden!!!
Link naar reactie
Je hebt me niet goed begrepen. Ik vroeg naar een bewijs voor deze stelling: [quote:1dd2eb0f0c]Fabrikanten verbieden, Amerikaanse online sites, producten te verkopen aan niet US inwoners... Doen zij dit wel: dan worden ze, door de producenten, niet langer van goederen voorzien!!! [/quote:1dd2eb0f0c] En daar heb je geen bewijs voor gegeven.
Link naar reactie
Diepe zucht... Ten eerste hoef je mij niet als vriend te beschouwen, dat is namelijk niet wederzijds. Jij beschuldigt Amerikaanse fabrikanten ervan dat ze online verkoopsites bedreigen. Dat is een serieuze beschuldiging. Het feit dat die sites niet aan buitenlanders willen verkopen is geen bewijs dat ze worden bedreigd. Het is op z'n hoogst een indirecte aanwijzing. Jij hebt een feit genomen en bent vervolgens druk gaan speculeren. Jouw theorie is pure speculatie, meer niet. De manier waarop je het presenteert als een feit staat gelijk aan laster.
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen


×
×
  • Nieuwe aanmaken...