Ga naar inhoud

Aanbevolen berichten

volgens mij maakt eht niet uit dat er geen drivers zijn. Wil je ze weg hebben dan moet je bij de fabrikant van je mobo gaan zoeken of misschien staat ie op de cdrom die met je mobo wordt meegeleverd. Je hebt een chipset die is uitgebracht nadat de OS die je gebruikt is uitgekomen. Geef in het vervolg wel wat meer info mee.
Link naar reactie
Is waarschijnlijk onderdeel van je Intel chipset. Download de chipset driver(s): [url]http://developer.intel.com/design/software/drivers/platform/inf.htm[/url] Voer uit: INFINST_ENU.EXE -A -A Ga naar apparaatbeheer v/h config scherm en selecteer de volgende dir voor het stuurprogramma: C:\Program Files\Intel\INFInst
Link naar reactie
Ik ging er van uit dat de evt chipset install voor AMI, ALI, INTEL, SIS of VIA al geinstalleerd waren. Zo niet, dan moet dat uiteraard eerst gebeuren. Van de INTEL chipset is bekend dat de "Intel(R) 82801BA/BAM SMBus Controller" van b.v. de 440 set niet meegeinstalleerd worden met de 'setup'. Die moet je handmatig, zoals bovengenoemd, installeren.
Link naar reactie
De situatie is heel simpel, het verschilt per besturingssysteem: Als de chipset ouder is dan het besturingssysteem zitten de drivers ingebouwd, anders niet. In veel gevallen zijn na de introductie van het besturingssysteem nog nieuwere chipset drivers uitgekomen, dan kun je die beter installeren.
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...