Ga naar inhoud

Waar heb jij je Pc gehaald?


Aanbevolen berichten

  • Reacties 41
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

[quote:75d6154b53="hjs"]Waarom niet online? online kan iedereen bij, ik ga echt niet naar een winkel in Huizen om een hoor ;)[/quote:75d6154b53] ik ga echt niet naar een winkel in Huizen om een pc te kopen :lol: dat snap ik wel er wonen maar 1000 mensen :lol: daar is niet eens een pcboer wel een melkboer etc etc :lol: :lol: :wink: www.computer-land.nl www.mycom.nl www.computerplanet.nl
Link naar reactie
al mijn computers zijn zelfbouw systeempjes, ik HAAT MERKCOMPUTERS! de onderdelen komen hier vandaan: www.informatique.nl >>supergoeie ervaringen mee www.gistron.nl >>goedkoop, maar slechte service www.norrod.nl >>nog niet zo veel ervaring mee www.alternate.nl >>enorm assortiment, goeie service, slechte bereikbaarheid Het meeste komt bij informatique vandaan, en dingen die zij bij informatique niet hebben, haal ik bij alternate.
Link naar reactie
Bij de slijter op de hoek. :D Oh nee, daar haal ik wat anders vandaan, mijn pc is een pc-prive project en komt uit Den Bosch van de Computer Society. Nu 3 jaar geleden. Binnenkort gaan we op de zaak weer starten met een nieuw pc prive project. Het hoe en wat is nog niet bekend, maar een dezer dagen komt het zwart op wit. :wink: Dus ik hou jullie op de hoogte. :wink:
Link naar reactie
Goede service en lage prijzen blijken ook goed samen te gaan. Mijn PC heb ik samengesteld bij [url=http://shop.wintelco.nl/shop/index.html]Wintelco PC onderdelen shop[/url]. Doen echt hun best om je van dienst te zijn, kan ze zeker aanbevelen. Waar je ook eens kunt kijken: De [url=http://www.tweakers.net/shopsurvey.dsp]shop survey op Tweakers.net[/url] voor een beoordeling van diverse bedrijven en voor prijsvergelijking is er ook een [url=http://www.tweakers.net/pricewatch.dsp]pricewatch op Tweakers.net[/url]. Wim.
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen


×
×
  • Nieuwe aanmaken...