Ga naar inhoud

Beeld windows 98 2e editie blijft staan


Aanbevolen berichten

En wat gebeurt er als je in de veilige modus probeert te booten (F8 indrukken tijdens het opstarten)??? Kom je dan wel in windows? Zo ja, dan kun je het probleem daar op proberen te sporen. Anders wordt het lastiger. Zo nee druk dan eens op ESC als dat beeld er staat, wellicht staat er een (DOS) foutmelding op je scherm.
Link naar reactie
Das een goeie ;) je drukt tijdens het starten van de pc op F8. ga je naar dos attrib -r msdos.sys attrib -h msdos.sys attrib -s msdos.sys edit msdos.sys verander logo=1 in logo=0 save msdos.sys attrib +r msdos.sys attrib +h msdos.sys attrib +s msdos.sys en reboot. als het goed is zie je nu niet meer je windows opstart scherm
Link naar reactie
[quote:c9b61aa92f="Eddey"]Je kunt ook in 1x attribben: attrib -h -r -s :D En hjs, je bent nog niet helemaal wakker of wel? :lol: het moet zijn: logo = 1 veranderen in logo = [b:c9b61aa92f]0[/b:c9b61aa92f][/quote:c9b61aa92f] Staat er toch? ;) (had het al gezien :roll: ) Ik gebruik altijd 4Dos\4NT en daar kan dat idd in één commando, wist niet of het ook bij de gewone dos kon en heb het maar volledig uitgeschreven ;)
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...