Ga naar inhoud

Show hier je CaseMod


Aanbevolen berichten

Omdat er nog geen CaseMod Forum is hier, zal het leuk zijn als jullie je CaseMod pics hier plaatsen. De mijne v.l.n.r : Externe geMODde plexiglas voeding voor: Plexiglazen Mini-Computer, opgebouwd rond een Nexcom EBC-569 5,25" MoBo'tje, De SpaceCase en een zwarte HP Vextra 400i met window en blacklight CCFL Dat alles voor een NEC Multisync 1830 LCD display :lol: [img:697acb35f0]http://members1.chello.nl/~j.dienaar/Bart_Banaan/Allemaal.jpg[/img:697acb35f0]
Link naar reactie
[quote:c9ba3ceb28="S0epkip"]Casemodding is je kast aanpassen. Het woord zegt het al: case=kast mod(ding)=veranderen. Het wordt gedaan om je pc (case) er mooier uit te laten zien of om bijvoorbeeld de koeling te verbeteren. En KIJK dan ook naar die foto's! Ook in dat andere draadje, in "moederborden, processors.." :)[/quote:c9ba3ceb28] Thks voor de les: ....mijn ideaal is al wat langer geen kast op mijn desktop maar alleen de A , cd-stations in een kastje en de rest -"of in een hoekje" "of aan de muur" !
Link naar reactie
  • 4 maanden later...
OK even wat nieuwe pics uploaden: 1) de SpaceCase : [img:eecf2be716]http://members.lycos.co.uk/potlood/GallerySpaceCase/LCD.jpg[/img:eecf2be716] 2) de Designline Prism: [img:eecf2be716]http://members.lycos.co.uk/potlood/PowerLCD.jpg[/img:eecf2be716] en de mini-plexi case: [img:eecf2be716]http://members.lycos.co.uk/potlood/GaleryMiniPlexiMod/IMG_0220.jpg[/img:eecf2be716]
Link naar reactie
[quote:ca9c6109a6="turbulence"]aah, een die hard Got member :wink: leuke pics, deed je ook niet mee met ene casemod wedstrijd laatst??? die space case komt zo bekend voor[/quote:ca9c6109a6] Ja, ik heb me laatst bij de XXLCases wedstrijd ingeschreven, helaas niks gewonnen... maar ja.. Ook zie ik mijn case vaak op andere fora voorbij komen, en ook op www.mini-itx.com staat een heel verhaal erover.
Link naar reactie
[quote:9c9210440e="turbulence"]jah, daar kende ik em van XXL cases... niks gewonnen??? damn jammer.... ik vond em wel kicke.....[/quote:9c9210440e] Thanx !! heel aardiG!! De spacecase staat trouwens vanaf Vrijdag op de HCC beurs, op de stand van Space promotions, een caseMOD spullen handel... Dus kom gerust ff kijken, ik ben vast in de buurt!
Link naar reactie
  • 2 weken later...
Ik heb nog geen aangepaste kast maar was wel van plan er een te gaan maken. Ik heb alvast een tekening bijgevoegd van wat ik van plan ben. Laat even weten of je het wat vind. Ik ben er nog niet helemaal uit wat voor kleur hij wordt maar ik denk zwart of grijs (sugesties zijn welkom) [img:dba2d4e28d]http://home.zonnet.nl/robindeurloo/CaseMod.gif[/img:dba2d4e28d] - De fan boven nr. 2 en nr. 3 staat op mijn CPU en is altijd aan, vandaar dat er geen schakelaar voor is. - Het bovenste plaatje is de achterkant en staat op zijn kop omdat ik de kast heb "uitgeklapt" - De voeding heb ik buiten de kast gehangen om zo meer ruimte in de vrij kleine kast te krijgen (ook hier suggesties voor een beter plan) Wat vinden jullie van mijn plan??
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...