Ga naar inhoud

digicam voor <€200


Aanbevolen berichten

een duurdere zit er echt niet in.. ik had er 100euro voor over, maar ik ontdekte al snel dat daar niks fatsoenlijks voor te krijgen is.. nu heb ik mn budget maar opgeschroeft naar 200euro en is er al meer te krijgen. Die fuji leek me een hele mooie voor dat bedrag; ik heb er ook wat foto's van gezien en die vind ik er toch wel behoorlijk uitzien. Ik ben geen prof. fotograaf ofzo, dus zo'n geavanceerd ding hoef ik ook weer niet te hebben. Maar deze is van Fuji, dus iig wel een bekend en goed merk (itt Trust ofzo..) en er kan ook nog geheugenuitbreiding in. Het gaat me dus om de prijsklase tot 200euro. Is die fuji dan het beste wat ik kan krijgen of zijn er nog betere cams? Als er nog goedkopere zijn te krijgen is het natuurlijk ook goed (een LCD display hoeft er van mij bijv. niet perse op te zitten)
Link naar reactie
Hoi, Wat dacht je van tweedehands? ([url]http://www.tweakers.net/aanbod/cat/27[/url]) Of wanneer je echt een nieuwe zoekt, kan je hier ([url]http://www.tweakers.net/pricewatch/cat/62?Query=&Action=&Order=Prijs[/url]) even op zoek naar de laagste prijs voor dat type toestel.... Succes, Pieter
Link naar reactie
2dehands heb ik liever niet.. tweakers.net ken ik uiteraard al :) en ik heb via de pricewatch allerlei cams gevonden, maar die fuji finepix 1300 leek me (ook aan de hand van reactie op het forum) de beste in zn prijsklasse. Maar ik ben geen expert, dus misschien heeft iemand wle ene suggestie voor een andere cam die bepaalde dingen weer beter heeft. Bij de kijkshop heb je ook bijv. de Trust multimedia camera FamilyC@m 500.. deze heeft 3.3Mpixels.. maar hij is wel van Trust.... geeft deze cam dan betere foto's dan die 1.3Mpixel fuji?
Link naar reactie
Ik heb de camera gezien en de resultaten hiervan. Voor het geld zou ik zeggen dat het wel te doen is. Maar zelf persoonlijk zal ik net wat meer willen. En trouwens ik heb deze camera gezien voor 279,- EURO. Dus als jij hem nog goedkoper kan krijgen zal dat mooi zijn. Maar ik zal toch voor meer sparen. Maar dat ligt er natuurlijk wat jij ermeer wil Groet, Marwinius
Link naar reactie
ook [i:4fc7c7b7ee][b:4fc7c7b7ee]belangrijk[/b:4fc7c7b7ee][/i:4fc7c7b7ee] extra kosten. Met alleen een digitale camera ben je er niet. Een paar punten waar je rekening mee [b:4fc7c7b7ee]moet[/b:4fc7c7b7ee] houden : Vaak is de geheugenkaart die meegeleverd wordt aan de kleine kant daar bedoel ik mee dat er niet veel foto's oppassen dus moet er een grotere kaart van 64MB of zoiets komen dit kost natuurlijk geld (is het trouwens wel waard) (oplaadbare) batterijen niet ieder camera wordt standaard geleverd met oplaadbare batterijen en oplader terwijl naar mijn mening oplaadbare batterijen een must zijn in ieder geval alweer extra euros. De digitale camera vreet nogal wat batterijen als je constant gebruik maakt van het lcd schermpje. fototas/beschermhoes nu je een bak met euros hebt uitgegeven aan een camera wil je natuurlijk niet dat ie beschadigt een 'tas' is hier voor de oplossing. Ook erg handig is een cardreader (hoef je je camera niet steeds op je pc aan te sluiten)
Link naar reactie
extra kosten ben ik me wel van bewust.. maar oplaadbare batterijen heb ik al wel, en een extra geheugenkaartje is toch ook niet zo ontzettend duur? (ik dacht 20 euro per 32MB ofzo) Verder heb ik al een laptop dus op vakantie ofzo kan ik gewoon tussentijds foto's overtanken naar de laptop.. ik denk dat het toch de fuji fp 1300 wordt.. al vind ik 180-200 euro toch nog een vrij hoog bedrag. Zijn er nog andere cams die goedkoper zijn (150 euro oid) en toch acceptabele kwaliteit pics maken?
Link naar reactie
[quote:bd7b1fa85b="Marwinius"]Ik heb de camera gezien en de resultaten hiervan. Voor het geld zou ik zeggen dat het wel te doen is. Maar zelf persoonlijk zal ik net wat meer willen. En trouwens ik heb deze camera gezien voor 279,- EURO. Dus als jij hem nog goedkoper kan krijgen zal dat mooi zijn. Maar ik zal toch voor meer sparen. Maar dat ligt er natuurlijk wat jij ermeer wil Groet, Marwinius[/quote:bd7b1fa85b] 279 is echt veel te duur.. ik zag hem bij een paar electronicawinkels ook voor zo'n prijs.. daar word je echt opgelicht. Kijk maar es op www.tweakers.net/pricewatch (->digicams). Bij verschillende winkels is ie al voor 180euro te krijgen.. met verzendkosten komt ie op zo'n 20o euro..
Link naar reactie
[quote:9f3c272b6c="micky.g"]mensen begrijp het toch eens, voor 200 euro krijg je echt geen goede camera. het prijsverschil is er niet voor niets!! Als je wat wil moet je ervoor betalen, en anders met mindere kwaliteit genoegen nemen. zo'n stelling van k wil 200 euro uitgeven en hoge kwaliteit foto's is irreeel![/quote:9f3c272b6c] Dat probeer ik nou ook steeds te zeggen!
Link naar reactie
ik hoef ook geen (in jullie ogen) superieure cam.. ik wil gewoon een ding om wat plaatjes te schieten.. ik hoef geen dingen als sluitertijd, 1000x inzoomen etc. Ik heb es ff wat foto's opgezocht van mensen met zo'n cam: http://www.endoria.net/upload/index.php/2613875559 http://www.endoria.net/upload/?bekijk=1013006525 http://www.damage.nl/Graphics/Digital%20Photo%27s/Giethoorn-3.JPG vind ze dr heel behoorlijk uitzien..
Link naar reactie
  • 4 maanden later...
[quote:efcd7db62a="@l"]Oke, ik begrijp je wel..... Laat je, als je hem hebt, even weten hij hij bevalt? Veel plezer[/quote:efcd7db62a] beetje late reply :P (stuitte toevallig op dit maandenoude topic) Maar ik had dus uiteindelijk dei finepix 1300 gekocht :) Bevalt me echt prima voor dat geld. Ook wat foto's laten afdrukken op echt fotopapoer en bijna niet van echt te onderscheiden (of je miet van heel dichtbij kijken). Ik had nog wat pics online staan: http://rickh.endoria.net/troep/rizla http://rickh.endoria.net/troep/f1 http://rickh.endoria.net/troep/marlboro ziet er wel aardig uit toch? ;) (foto's zijn normal quality ivm beperkte (32MB) memorycard) Het enige wat ik mis is een optische zoom, maarja je kunt niet alles hebben voor 200 euro ;)
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...