Ga naar inhoud

Hp 720 onder XPbahh


Aanbevolen berichten

Als er meer mensen zijn die probl. hebben met hun HP printer onder XP, zou ik dat graag willen horen. Ik ken dus nu 2 gevallen onder mijn kennissen, waarvan de printer HP 720C alleen maar overheersend blauw afdrukt. Ook wordt er buiten de lijnen geprint Zou HP dan helemaal geen XP drivers meer maken voor deze printers? Bij wie is dit probleem onder tussen opgelost? Vast bedankt.
Link naar reactie
Ik heb goed nieuws :smile: die drivers zijn er wel. Op de NL site van [url=http://www.hp.nl]HP[/url] zijn ze idd niet te vinden, maar op http://www.hp.com had ik ze zo te pakken: [url=http://www.hp.com/cposupport/swindexes/dj720c_swen.html]hiero[/url] Dat is zowiezo een tip: als je op de NL site geen drivers voor een "verouderd" product kunt vinden, kijk dan op de .com site :smile:
Link naar reactie
ok ik was iets te snel denk ik. XP stond wel in het lijstje, maar er zijn geen drivers van HP voor blijkbaar. Maar die link leidde wel naar het volgende document, waaruit bleek dat de drivers bij XP zitten. Het gaat om [url=http://www.hp.com/cposupport/printers/support_doc/bpd09005.html]dit document[/url]. Daar staat in hoe je het moet doen... En er staat expliciet bij dat dit ook geldt voor de 720C...
Link naar reactie
Zelf gebruik ik de HP710C, de drivers zitten inderdaad standaard in XP. De printer lijkt bij mij correct te werken (=wat slechtere kwaliteit dan onder Win98, net zoals mijn Laserjet IIIp). Ik had in eerste instantie wel een conflict, maar dat bleek te worden veroorzaakt door de paginahernummering binnen het betreffende Word document. Het conflict heb ik niet opgelost, maar prunt het document nu gewoon anders af.
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...