Ga naar inhoud

Iso bestanden veranderen spontaan in rar's?


Aanbevolen berichten

Niet ik, maar een kennis heeft een computer die Iso bestanden volkomen automatisch in rar bestanden wijzigt. Zelf hebben we al geprobeert dit te veranderen door aan te geven dat de bestanden altijd met Winiso geopend moeten worden, maar helaas. De computer blijft eigenwijs en de bestanden uitpakken met rar, terwijl ze helemaal niet uitgepakt moeten worden. Er valt niets uit te pakken!! Wie kent dit fenomeen, en de oplossing??
Link naar reactie
Zit WinRAR het niet gewoon telkens terug te veranderen? Open WinRAR, ga naar Opties - Instellingen - Tabblad Integratie. Daar staat een lijst van bestandsextensies waarmee WinRAR zichzelf associëert (aangegeven door de titel 'WinRAR associëren met:'). Als daar ISO aangevinkt staat, vink deze dan uit en stel evt. nogmaals in dat ISO's met WinISO geopend moeten worden. Nu zou WinRAR het niet meer moeten aanpassen.
Link naar reactie
  • 2 weken later...
http://users.pandora.be/yanu/winstuff/bestanden/bestanden.html * Open Verkenner -> Beeld -> Mapopties -> Bestandstypes. * Kies dan de iso * of "wijzigen" en dan kijken of het lukt of * "geavanceerd" en dan * Klik op de knop "Bewerken". * Klik op "Open". daar zal wel winrar staan dus blader naar het iso programma en stel dat in. De bovenstaande webpagina geeft alleen een voorbeeld.....
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...