Ga naar inhoud

DVD happert na een half uur


Aanbevolen berichten

Kan ook zijn dat er een decoder van NERO niet goed is geïnstalleerd of dat deze corrupt is en mogelijk corrupt werkt met andere decoders die op je systeem zitten,vuile of ietwat beschadigde lens kan mogelijk ook een oorzaak zijn. Die blokjes waar jij het over hebt zijn z.g. 'artifacts' (google). Lagere snelheid branden kan inderdaad een optie zijn.
Link naar reactie
hoi, ik dacht dat het de USB-brander was maar ook de interne brander veroorzaakt hetzelfde................ Opnieuw instal doen van Nero heeft niet gewerkt en op 2 speed branden maakt ook niets uit. en ander merk DVD maakt niets uit en in het verleden deden ze het goed. DVD's laten zich bij anderen wel goed branden.
Link naar reactie
Nee, als de kwaliteit standaard al artifacts vertoont zul je deze zeker niet kunnen verwijderen met een externe dvd brander, en bovendien (hoeft niet altijd) is de kans op fouten met branden op 16x groter dan branden op lagere snelheid. Een firmware update is vaak wel aan te raden maar hoeft echter dit probleem niet niet op te lossen tenzij de specificatie van de firmware update dit vermeld. Brand het bestand gewoon eerst op een lagere snelheid, biedt dat geen soelaas dan heb je dat tenminste geprobeerd en kun je dat euvel uitsluiten. (Hiermee een volgende DVD verpest zou ik niet wakker van liggen, zo duur zijn ze niet)
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...