Ga naar inhoud

Aanbevolen berichten

Weet iemand waar je goede bastubes kan kopen? Net zoiets als dit: http://images.google.nl/imgres?imgurl=http://www.be-loud.ro/data/product108.jpg&imgrefurl=http://www.be-loud.ro/produse/Subwoofer/mac_Audio/MP_TUBE_30/&h=200&w=200&sz=6&hl=nl&start=7&tbnid=E-j8RCcgBLPPPM:&tbnh=104&tbnw=104&prev=/images%3Fq%3Dbas%2Btube%26svnum%3D10%26hl%3Dnl%26sa%3DN Maar dan zoek ik er een voor in mijn kamer, dus niet met een auto aansluiting!
Link naar reactie
[quote:8f05732e1c="sound"]oo jij bent van die JVC versterker dan is de sub op line niveau je zou dus een actieve auto sub kunnen kopen en daar (zoals Gerben voorstelde) een computer trafo bij proberen auto's hebben idd andere impedantie maar dat geld niet voor het line niveau correct me if i'm wrong p.s. wanneer krijg je dat ding is een keertje dan?[/quote:8f05732e1c] Ik hoop deze week. Ik heb hem begin vorige week bij expert besteld, nadat het bij een internet verkoop site niet wou lukken. Wat is dan een computer trafo?
Link naar reactie
[quote:ba3d7be7d8="sound"]computer voeding bedoelde ik dit soort dingen: [img:ba3d7be7d8]http://www.sip.be/hardware/stroomblok-kl.jpg[/img:ba3d7be7d8] in de plug waar gele, zwarte, zwarte en rode kabeltjes in lopen staat tussen de rode en de zwarte 12 volt, misschien kan je daarmee je bass tube aansluiten voor de voeding[/quote:ba3d7be7d8]Pardon? :o Over de gele en de zwarte staat 12V Over de rode en de zwarte staat 5V
Link naar reactie
[quote:d48ac3c996="JaFO"][quote:d48ac3c996="Tunix"]En er bestaan niet gewoon basstubes/boxes voor aan je versterker? Want dit wordt me iets te omslachtig. :P[/quote:d48ac3c996] Wat is er zo bijzonder aan een 'basstube' dat een 'normale' subwoofer niet voldoet ? Of denk je alleen maar 'goedkoop' uit te zijn op die manier ?[/quote:d48ac3c996] Ik vind het er sowieso wat ''vetter'' uitzien (ben nog jong he). En volgensmij ben ik zo ook een stuk goedkoper uit ja.
Link naar reactie
  • 4 weken later...
[quote:a08b40be78="Tunix"]Ik heb vanmiddag er maar eens eentje gekocht en met mijn vader aan een computervoeding gehangen en hij doet het perfect! Lekker geluid, mooie blauwe led lichtjes erbij, en ik ben nog goedkoop uit ook (60). :) Bedankt![/quote:a08b40be78] Oke hier juichte ik dus iets te vroeg, als ik hem namelijk op mijn versterker aan wil sluiten lukt het niet. Mijn versterker heeft 1 uitgang voor de subwoofer, terwijl de subwoofer 2 tulp ingangen heeft (rood en wit). Alleen rood of alleen wit aansluiten lukt helaas niet. :( Heeft iemand hier een oplossing voor?
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...