Ga naar inhoud

Audigy SE7.1 of 4


Aanbevolen berichten

Ik wil een geluidskaartje kopen, omdat ik nu nog de onboard geluidskaart gebruik, en deze niet erg veel kwaliteit heeft. Nu zit ik te twijfelen tussen een: [url=http://www.creative.com/products/product.asp?category=1&subcategory=205&product=14103&nav=0]Creative Soundblaster Audigy 4[/url] En een [url=http://www.creative.com/products/product.asp?category=1&subcategory=205&product=14257]Creative Audigy SE 7.1[/url] De Audigy SE 7.1 kan ik voor 30 euro krijgen. De Audigy 4 gaat me 60 euro kosten. Prijsverschil vind ik best wel groot, maar de vraag is natuurlijk of het het geld ook waard is! Momenteel heb ik nog SpeedLink boxjes, maar dit word binnen 1 maand geupgrade naar een [url=http://www.logitech.com/index.cfm/products/details/NL/NL,CRID=2173,CONTENTID=8176]Logitech Z-3(e)[/url]. Ook staat mijn pc aan mijn Home Cinema vast, deze gebruik ik als ik hardere en mooiere muziek wil. Wat raden jullie me aan? Een andere geluidskaart aanraden is natuurlijk ook een optie, budget: 60 euro. Alvast bedankt :)
Link naar reactie
Volgens mij game je ook veel? Dan is een Audigy 4 beter, die ondersteund EAX 4.0. Verder zijn de specs ietsjes beter van de Audigy 4. Ik heb hem zelf ook gekocht omdat ik een X-Fi te duur vindt en de Audigy SE het net niet is. Als je kijkt op internet (tweakers pricewatch bijv.) zie je ze al voor 45 euro excl verzenden, dus voor iets meer dan 5 tientjes ligt hij bij jou thuis.
Link naar reactie
[quote:afdc4b3479="NoepZor"]Volgens mij game je ook veel?[/quote:afdc4b3479]Jazeker [quote:afdc4b3479="NoepZor"]Dan is een Audigy 4 beter, die ondersteund EAX 4.0. Verder zijn de specs ietsjes beter van de Audigy 4. [/quote:afdc4b3479] De specs van de Audigy 4 zijn net ietsje beter dan van de Audigy SE bedoel je neem ik aan? [quote:afdc4b3479="NoepZor"]Als je kijkt op internet (tweakers pricewatch bijv.) zie je ze al voor 45 euro excl verzenden, dus voor iets meer dan 5 tientjes ligt hij bij jou thuis.[/quote:afdc4b3479] Oke dan, misschien is dat inderdaad een idee (wilde eerst naar Mycom gaan)
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...